2777
2789
عنوان

بچه ها میان تو این تاپیک

53 بازدید | 3 پست

یه چیزی بگم دلم آروم بشه دارم دق میکنم 

مشکلات مالی پیش اومده و من نمی‌دونم چرا اشکام بند نمیاد

خیلی افسرده شدم چند ساله مشکلات دارم فکر میکنم دیگه نمیشه تو این اوضاع شروع کنم از اول

فقط یه چیزی بگید باهام کسی را ندارم باهاش دردل کنم

تمام راه های ممکن برای حل کردن مشکلاتت رو بنویس تو کاغذ اونی که با شرایطت جور در میاد رو انتخاب کن و ...

بهمین راحتی؟کاش می‌دونستی زندگی با دو بچه و مشکلات مالی چقدر سخته

نگو‌میخاستی نیازی اونوقت اوضاعم عالی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمین راحتی؟کاش می‌دونستی زندگی با دو بچه و مشکلات مالی چقدر سختهنگو‌میخاستی نیازی اونوقت اوضاعم عال ...

ببین عزیزم . دوتا سرنوشت داری . یا مثل یک افسرده ی بیچاره ی قربانی میوفتی یه گوشه فقط غر میزنی ناله میکنی و افسرده میشی و تاابد و اخرین روز زندگیت حسرت به دل و قربانی و افسرده ای . راه دومم اینه که دست از قربانی شرایط بودن برمیداری و با وجود زندگی سختت تمام تلاشت رو میکنی . الان دیگه دوران قربانی بودن و غر زدن گذشته خانوما خیلی پیشرفت کردن و مستقل شدن . شما هم ادای قربانی هارو در نیار . شرایطت همینه که هست . بیوفت دنبال راه حل 

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻