2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بارداریم سه ماه استراحت مطلق بودم درد عضلانی شدید داشتم از اخر اسفند رفت شهرستان تا اخرای فروردین ...

من جای تو بودم این همه بهش خدمات نمی‌دادم 

این زن ارزش محبتت رو نداره 

بهش اهمیت نده 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

میدونی مشکل شما اینه که رسیدگی به مادرتون تقسیم نشده من بابام جراحی قلب داشت مادرم ک بیماره از قبل آ ...

اینکه میگم سه روز آخر هفته یعنی هر هفته ۴ساعت تو راه بودیم۴ ساعت برگشت بعدم رسیدگی به مادر و پدرم و نهار شام و غذا برای طول هفته شون 

تا دوماه 

بعد خواهرم دوروز اومد روز سوم بلیط گرفت برگرده کل یخچال رو خالی کرد برداشت برد نگفت پدرم جراحی مردا نمیتونه از خونه بیرون بره