2777
2789
با این حساب فقط دانشگاه تک جنسیتی باید برن اونایی که براشون مهمه

زوم نکن روی ادمای اطرافت وگرنه خیلی اذیت میشی اگه اونجور نباشی! زوم کن روی اهداف خودت 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوم نکن روی ادمای اطرافت وگرنه خیلی اذیت میشی اگه اونجور نباشی! زوم کن روی اهداف خودت

نه راستش من اینطوری نیستم ولی خب همسرم متعصبه دائم میگه محیط دانشگاه آزاد خوب نیست نرو 

خب کسی که اینطوری نباشه منزوی نمیشه؟

خیر مثل من

من انتخاب این بوده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اصلا بین اکثر دانشجویان رابطه جنسی تو خلوت هم رخ نمبده چه برسه در ملا عام محیط دانشگاه ها انقدراهم ک ...

نمیدونم چندساله تون هست و چه تایمی دانشجو بودین ،  ولی واقعا اینجور که میگید نیست! و دقیقا برعکسش هست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من دانشگاه ازاد میرم هم دخترای چادری داریم هم معمولی هم خیلی باز 

هیچ کسم به هیچ کس کاری نداره بجز حراست😂😂

من جز معمولیام و مانتوهام حراست پسنده ولی دوستپسر هم داشتم توی همونجا ترم اول(ترم اول اسیدههه بعدش درست میشه😂)

از اونور خیلی دخترامون راحت و بازن ولی دست ی پسر بهشون نخورده اصلا از رفتاراشون مشخصه

منزوی اینا نمیشی مگه اینکه خودت ارتباط نگیری با کسی و سلام علیک نکنی با همکلاسیات

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اکثرا هم ترم یک و دو جو گیرن اکیپ دختر پسر میزنن بعدش از هم میپاچه دیگه کسی به کسی سلامم نمیده ،یا نهایت با یکی دو نفر دوست میمونه پس نگران منزوی شدن نباش 

ادمای هم فرکانس همو پیدا میکنن

نه راستش من اینطوری نیستم ولی خب همسرم متعصبه دائم میگه محیط دانشگاه آزاد خوب نیست نرو

بگو بستگی به شناختت از من داره که منو چطور شناخته باشی وگرنه وضعیت جامعه هم همینه فقط دانشگاه محیطش مشخصه و همه چی بزرگتر از حدش بنظر میاد!

نمیدونم چندساله تون هست و چه تایمی دانشجو بودین ، ولی واقعا اینجور که میگید نیست! و دقیقا برعکسش هس ...

اتفاقا همین تایمی که دارم باهاتون حرف میزنم دانشجو هستم و به هیچ عنوان قبول نمیکنم اینکه میگین رابطه جنسی تو ملاعام رو 

درسته الان دختر و پسر شاید خیلی راحت تر از گذشته باهم صحبت میکنند و به عنوان دوتا شخص غیر همجنس ارتباط میگیرن و گاها حتی شاید باهم رل بزنن و برای ایندشون برنامه بریزن و علنی کنن بین بقیه دانشجو ها ولی به هیچ عنوان این حرفو قبول نمیکنم مگر تو رشته هایی که دانشجوخاش زحمت خاصی برای قبول شدنشون نکشیدن و کشکی وارد دانشگاه شدن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شما چه رشته ای میخوندید ؟

مهندسی عمران ترم سومم الان

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بگو بستگی به شناختت از من داره که منو چطور شناخته باشی وگرنه وضعیت جامعه هم همینه فقط دانشگاه محیطش ...

بله دقیقا حرف منم همینه ولی من چون شوهرم معلمه بیشتر مشکلات شاگرداش رو شنیده بیشتر حساسه سر دانشگاه