2777
2789
عنوان

تو رو خدا یکی بیاد دیگه بریدم

146 بازدید | 18 پست

مامانم میاد بین بچه هاشو بهم میزنه مثلا یه حرفی میزنم مثلا باخواهرام تا خواهرام یا برادرام برگردن یه چیزی بگن این ازعوض اونا انقدر بهم میتوپه وتوجمع خرابم میکنه ولی اونا اگه چیزی بهم بگن حتی به ناحق بازم بااونا هم تیم میشه میام اعتراض هم میکنم خودشو میزنه اون راه شروع میکنه به نفرین کردن منو خودش ودادوبیداد کردن که همه میگن تو بدی من درکل خواهربرادرام مشکلی ندارم ولی مادرم اذیتم میکنه حتی یه چیزی میخورم هم زورش میاد فقط از خدا مرگ میخوام     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس فقط من نیستم . بخدا همه اینا رو مشکل منم هست . کلا تو جمع کسی که خوشم نمیاد قهرم خونوادم هواداریش میکنن . به غریب ها احترام خاصی دارن تا من .

از این اخلاق مامانم خشم نمیاد متاسفانه باعث شده تا اخر عمرم تو شکنجه باشم

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

آروم باش لطفاً، درکت میکنم،چیکار میشه کرد هرچی باشه مادره،کارش دخالته،مادر من زندگیمو خراب کرده ولی چه میشه کرد باید ساخت، فقط میتونم بگم رو خودت تمرکز کن،صبور باش، و تلاش کن برا موفقیت 

آخه چرا🤔اصن علت بدرفتاریش فقط با شماچیه؟

نمیدونم بارها بازبون خوش بهش گفتم ولی قبول نمیکنه اصلا هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه ولی به بقیه بچه ها اصلا روش نمیشه درمورد مسائل اونا چیزی ازشون بپرسه حتی گاهی وقتها بابام هم متوجه رفتارهاش میشه 

اووو شاید چون اذیتش میکنی از دستت دلخوره تا حالا رفتی دستاشو ببوسی و از کارایی ک کردی عذرخواهی کنی؟؟ ...

بآور کن اذیتش نمیکنم اصلا حتی خیلی وقتها پشتش درمیام ولی اون انگار من بچه اش نیستم