2777
2789

عنوانت خیلی غیر منطقی و مسخره اس ببخشید

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دوست من 10 بار خیانت جنسی و عاطفی دید بخاطره زنه کتک خورد هنوز ک هنوزه برا شوهرش بیو میزاره عشقم خوشحالم ک ما دوتا مال همیم 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

بعد دوست من 10 بار خیانت جنسی و عاطفی دید بخاطره زنه کتک خورد هنوز ک هنوزه برا شوهرش بیو میزاره عشقم ...

فاقد عزت نفس

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بیا برای هم دعا کنیم باشه 💞🌹تو برای من من برای تو منم اگه شوهرم بمیره زندگیم بهشته واقعا گیر کردم تو این جهنم طلاق هم نمیده هیچی گفتم نمیخوام حتی یه سر سوزن ولی میگه نه 😐 

اون منه خرمممم

دور از جون... گاهی میگفتم شاید واقعا عاشق شوهرشه آخه هیچجوره هیییچجوره بیخیال شوهرش نمیشه حتی میدونه شوهرش برا خانومه میمیره اما نمیدونم چرا بیخیال شوهرش نشد هی بش گفتم تو همش داری تحقیر میشی کتک میخوری اما بازم پشت شوهرشه

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود..