2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

209 بازدید | 15 پست

خانوما من بهمن ۱۴۰۳ عقد کردم چون قبلشم دوست بودیم آشنایی داشتیم و شرایط عروسی گرفتن نداشتیم ما از همون اولش. رابطه داشتیم 

من یک ماه واقعا اذیت شدم هم خودم هم شوهرمو اذیت کردم تا برام عادی بشه رابطه خونرزیژی های زیاد درد و خیلی چیزایی ک شایذ اکثر خانوما تجربه کرده باشن 

حالا شوهر من امروز برای بار دوم گفت من تصور خیلی رویایی داشتم از اون روزا 

بزخلاف تصورم بوده 

من ناراخت شدم حق دارم ناراخت بشم یا ن ؟؟ 

حس می‌کنم هنوزم فک میکنه برا خیلیا رویایی همون دفعه اول 

خودشم تجربه اولش بود 

کاربری از آذر ماه دست منه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تصور اون اشتباه بودهدفعه اول معمولا همینه هم استرس داره هم دردهم دو طرف خوب بلد نیستن

اینم منظورش همین بود ولی من ناراخت شدم چون فک می‌کنم منظورش اینه با من اینجوری بوده اگه کسی دیگه بود براش رویایی میشد

اگر اون تجربه رویایی رو می‌خواستید باید میذاشتید خونه خودتون تجربه می‌کردید 

معلومه دوران عقد همش استرس و ایناست و حرومت میشه 

تو هم اینارو بهش بگو که تو عقد شرایط متفاوته برای همین اون تجربه ای که میخواستید براتون نبوده

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

اگر اون تجربه رویایی رو می‌خواستید باید میذاشتید خونه خودتون تجربه می‌کردید معلومه دوران عقد همش است ...

حالا استرس نداشتیم ما چون مکانش مناسب بود ولی واقعا ازه دیگه من حتی آمادگی نداشتم موقعی ک نامزد بودیم همش میگفت عقد کردیم ولی من در حد حرف بنظرم بود توجه نکردم و حتی دوتا مطلب از سایتا نخوندم یکم اطلاعات داشته باشم یهویی شد بعدشم اناتومی بدن من خیلی باعث شد اذیت شم 

حالا استرس نداشتیم ما چون مکانش مناسب بود ولی واقعا ازه دیگه من حتی آمادگی نداشتم موقعی ک نامزد بودی ...

منم دقیقا رابطه اولمون اینجوری بود اون حسی که میخواستم بهم نداد و فکر می‌کنم بخاطر اینه دوران عقد انجام دادیم 

خیلی دوس داشتم بذاریم برای وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون ۴ساله گذشته ولی من هنوز دارم حسرتشو میخورم😅😂

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

منم دقیقا رابطه اولمون اینجوری بود اون حسی که میخواستم بهم نداد و فکر می‌کنم بخاطر اینه دوران عقد ان ...

منم دارم حسرت میخورم😑😑😑😑😑

اینم منظورش همین بود ولی من ناراخت شدم چون فک می‌کنم منظورش اینه با من اینجوری بوده اگه کسی دیگه بود ...

بگو ما قراره با هم زندگی کنیم سالها وقت هست برای رابطه خوب و رویایی. باید درک کنه اوایل برات سخت بوده

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
بگو ما قراره با هم زندگی کنیم سالها وقت هست برای رابطه خوب و رویایی. باید درک کنه اوایل برات سخت بود ...

اره هولش میدادم بدنم منقبض می‌شد 

الان کیفیت رابطه خوبه ولی خب واقعا درکی نداره از اینکه هر حرفی نزنه