الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه قابلمه بذار رو گاز جوش اومد برو صورتتو بگیر بالاش فقط نسوزی هر چی که حس کردی میشه جنوب در تیر و مرداد
کولر شب و روز روشنه برقشون تعرفه داره کمتره
اگه کولر نباشه باید تا میتونن شربت اب لیمو با شکر و نمک زیاد بخورن اگر نه غش میکنن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اره روشنه البته یک چند ساعتی صبح یک دوساعتی خاموش نوبتی کولر ها رو روشن میکنیم هال و اتاق ها پول برقشو نمیدونم
هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟
یه قابلمه بذار رو گاز جوش اومد برو صورتتو بگیر بالاش فقط نسوزی هر چی که حس کردی میشه جنوب در تیر و م ...
اگه خواسی تیر و مرداد ماشین ببر تو افتاب ظهر خاموشش کن و نیم ساعت بشین توش کمی مثل جنوبه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
تابستون که ترانز میترکید میرفت بالا درست میکرد،چندبار ترانز تو صورتش ترکید،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
جنوب مردم فقط شب میرن خرید و تفریح و مهمونی. روزها فقط برای کارهای ضروری از خونه میریم بیرون یا کسایی که شاغل هستند میرند سرکار. دیگه تمام خونه ها چندکولر داره. همه ماشینها کولردارند و تمام مراکز خرید هم کولر داره