2777
2789
خوشبحالتون واقعا ما که از بس گرمه همش موندیم تو خونه خسته شدیم☹️☹️☹️

واسه مام تو روز گرم شد ه ولی شبا خنکه

ولی در حدی نیست ک کولر بزنیم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولرا شبانه روز روشنه. صبح زود خرید میکنیم تا قبل ۱۱. البته چند روزه خوبه باد میاد.

ماشیناتون جواب میدن؟ من امروز تو ۴۰ درجه رفتم بیرون کولرش انگار باد پنکه است

فنش هم که خاموش نمیشد ماشالا یکسره شده بود

یه قابلمه بذار رو گاز جوش اومد برو صورتتو بگیر بالاش فقط نسوزی هر چی که حس کردی میشه جنوب در تیر و مرداد

کولر شب و روز روشنه برقشون تعرفه داره کمتره

اگه کولر نباشه باید تا میتونن شربت اب لیمو با شکر و نمک زیاد بخورن اگر نه غش میکنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من الان بهبهان زندگی میکنم 

هوا بیرون که میری اتیشع

الان زیر باد کولرم اینقدر خنکه که نگو آب خنک هم پیشم هس🥰

اما  تابستون که میرفتم روستامون هوا مثل یخ بود از بس که سرد بود الان میرم روستامون هوا سرده میام شهر هوا مثل اتیشه

برای موفقیتم تو درسام دعا کنید براتون ی صلوات میفرستم💚💚🙏🙏

اره روشنه البته یک چند ساعتی صبح یک دوساعتی خاموش نوبتی کولر ها رو روشن میکنیم هال و اتاق ها پول برقشو نمی‌دونم 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

یه قابلمه بذار رو گاز جوش اومد برو صورتتو بگیر بالاش فقط نسوزی هر چی که حس کردی میشه جنوب در تیر و م ...

اگه خواسی تیر و مرداد ماشین ببر تو افتاب ظهر خاموشش کن و نیم ساعت بشین توش کمی مثل جنوبه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عادت کردیم دیگه منتها برق رو نباید قطع کنن

چون اگه کسی مشکل قلبی چیزی داشته باشه و

برق هم بره تو گرمای جنوب جون میده راحت

ولی برق هر روز قطع میشه 

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

یادمه داداشم ،که الان فوت شده،تو تاپیکام هست،،

تابستون که ترانز میترکید میرفت بالا درست میکرد،چندبار ترانز تو صورتش ترکید، 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه قابلمه بذار رو گاز جوش اومد برو صورتتو بگیر بالاش فقط نسوزی هر چی که حس کردی میشه جنوب در تیر و م ...

تعرفه بخوره تو سرشون خدایی زمستون برای ما 4ونیم میلیون اومد نمیدونم تابستون میخوان چه بلایی سرمون بیارن

جنوب مردم فقط شب میرن خرید و تفریح و مهمونی. روزها فقط برای کارهای ضروری از خونه میریم بیرون یا کسایی که شاغل هستند میرند سرکار. دیگه تمام خونه ها چندکولر داره. همه ماشینها کولردارند و تمام مراکز خرید هم کولر داره

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند