2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدوم چه وایبی میدن

من کلا از پایینی خوشم اومد انرژی خوبیم به ادم میده و اینکه واقعا زیباست 

بالایی هم خوبه اصلا نمیشه گفت بد هست رنگ رزش خوب نیست خانوم قشنگه ولی خیلی بیحاله انگار

هردو خوشگلن اما یکی معلومه توی بلوغه و آرایش زیادی نکرده اما بالایی موهاش رنگه و تازه میکاپ وی ای پی ...

هر کدوم چه وایبی میدن 

نه تو بلوغ نیست بیست به بالاست؟ کجاش شبیه بلوغه؟😂

هردو خوشگلن اما یکی معلومه توی بلوغه و آرایش زیادی نکرده اما بالایی موهاش رنگه و تازه میکاپ وی ای پی ...

تو بلوغه؟

جدی؟

وای من دهه شصتی ام اصلا این چهره ها تو بلوغ نمیره تو مخم سیبیلاش کو پس؟ ابروهای پاچه بزی پیوسته؟

بابا بلوغتون چقد نازه😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب اصلا نمیشه مقایسه کرد

بالای کلیییییییییی میکاپ داره ولی پایینی نه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

میکاپ وی ای پی؟!!!!

ارایششون خیلی سادست و اصلا هم خوب نیست ارایششون به نظرم قطعا خودشون زیباترن