خرج از شوهرم باشه خرید از اون اوردن وسیله ها از اون حمالی از اون پتو شستن از اون لباس بردن خشکشویی از اون پول شارژ دادن از اون خونه از اون فقط من بهش بگم گه خوردی بالا چشمت ابروعه یه دعوا درست کنم قهر کنم بعدم بهش بگم سرویس بخر تا آشتی کنم بعدم محلش ندم بره با یه دختر لاس بزنه بعد فیلم بکیرم ازش بعد قهر کنم بگم زندکیتو بنام کن تا طلاق نگیرم ولی حیف که مجردم از صبح باید عین سگ ولکرد دوره بیوفتم برای کار از اون طرف آخر شب خریدا رو با پول خودم که زیادم میست در خد خرید تخم مرغ خیارشوره حساب کنم حمل کنم بیارم تا خونه پول شارژم برم با مدیر هیز هرزه حساب کنم اوهههه معلومه مه دستای من پر از پینس یه خانوم خانه دار میاد که تنها سختیش اینه زیر با. کولر غذا درست کرده مسخرم میکنه
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون
خیلی ها هم شوهر دارن ولی باز مثل من مجرد سختی میکشن اما باز حداقل چشم و چال یه مشت حرومی دنبالتون نیست والا من راه پله راه میرم همش میگم یکی از پشت نپره بهم اکر یه شوهر بود حداقل این ترسو نداشتم
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
خانوم خونه کارش فقط این نیست،و من هم شاغل بودم هم الان خونه دار دورکارم.اینکه زندگیه شما اینجوریه ربطی ب اینکه خانوم خونه حتما اوضاعش از شما بهتره نیس،اینجا ژنهایی هستن کدمن باورم نمیشه کسی نو واقعیت اینطوری وجود داشته باشه بس ک سختی میکشن
زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒