2777
2789
عنوان

جاری موزی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته عمرتم بر باد میره هر دوشونو با کاراشون باهام بریز تو چاه فاضلاب🤗

بخدا خیلی حسودن حتی خواهرشوهرم میگفت فلانی جاری وسطیمو میگفت که خیلی رفتاراش رشته وواقعا میخواد چیو ثابت کنه حتی خواهرشوهرمم شناختتش دستشون روشده 

این کمکای شوهرم باعث میشه من با شوهرم دیگه روراست نباشم و برای خودم پول یواشکی جمع کنم چون کارمدن هس ...

منم بودم اجازه نميدادم يك قرون از پولم جايي غير از خونه خودم خرج بشه شما هم به شوهرت بگو از پول خودش خرج كنه براشون. بهترين كار همينه كه پس انداز مخفيانه داشته باشي

یه چیز دیگه هم بگم 

رفته بودیم شهر بازی با مادرشوهرم سه تا دختراشو جاری وبرادرشوه که اون شب تنها کسی که دست گرد تو جیبش شوهرم بود از شام تا بازی ها منم خیلی ناراحت شدم برادرشوهرم میومد میگفت رضا بلیط بگیر بریم سفینه باور میکننی ؟

منم اخم زیاد میکزد که اخر شب اومد به شوهرم فگت رضا حساب ما چقد میشه برا امشب که شوهرم گفت هیچ مهمون ما بودین گفت نه نیمشه و ... 20 تومن داد شوهرم با اینکه اونشب 300 تومن شوهرم با شام خرج کرده بود

سر این 206 که خرید برادروهر شوهرم 7 تومن کمکش کرده اول شوهرم میگفت همین جوری بهش بدم دعوامون شد که گفت باشه بهش میگم هر وقت داشتی بده که سختش نباشه و یواش یواش بده حالام ن نمیدونم ا این 7 تومن چقدرشو کی برمیگرده خونمون ...

منم اگر اوضاعمون خوبه خوب من سرکار میرم و بچم مهد میره خیلی سختی میکشم در ازای پولی که در میاریم اما هیمن جاری عوی تو جمع میگفت مهد خوب نیست بچه های مهد بی ادبن 

میخواستم بگم اگر من سرکار نرم پس چه جوری شوهرم پول بده به شماها