2777
2789
عنوان

کسی میدونه چطور یه طلب نسبتا قدیمی رو چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست

اولا شهود و مدرک قبلش برو پیش طرف تنها نرو دو تا شهود که بدونی میتونی رو شهادتشون تو دادگاه حساب کنی با خود ببر به اون دو نفر هم فعلا چیزی نگی برو خونشون یه پاکت شیرینی هم بگیر بگیرشون زبون بگو شما برام خیلی عزیزی مشکل دارم و گر نه فدای یه تار موی سرتون توقع دارم اصلا من اگه چیزی هم پیش شما ندارم کمکم کنید با زبون خوب حرف بزن خواستن عصبیت کنم بخند. میتونی قبل اینکه وارد بشی گوشیت رو سایلنت باشه ضبط کنی   فقط عصبی نشو بخند بگو من جز شما کی رو دارم بعد از اونجا اومدی با زبون مهربون و خواهش و التماس به طرف اس ام اس بده تو ای ام اس واضح بنویس عزیز من فدات بشم سال 94  دو تا گوساله بهت دادم به ولای علی اگه داشتم حرفشو نمیزدم اصلا خجالت میکشم بهت پیام بدم برام خیلی عزیزی ولی من الان نیاز دارم چیز اضافی نمی‌خوام گوساله های خودمو پس بده جان بچه ات برام کاری بکن اینا تو چند تا آی ام اس بنویس بفرست اگه حرفی زد بگو هر چی میخوای بگو من ناراحت نمیشم خودمم خجالت میکشم برا دو تا گوساله و ده میلیون 15 سال پیش پیشت دارم ازت خواهش میکنم چیکار کنم ندارم و مال خودمه بهت قرض دارم الان کمکم کن برادری کن مالمو پس بده بهت مهلت میدم کم کم پس بده لعنت به مال دنیا بخواد رابطه ما خراب بشه خیلی برام عزیزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه یه مدت اسم ام اس بازی کن اون جواب بده به خونواده اش هم است ام اس بده و مدام بگو ببخشید دستم تنگه به مالم احتیاج دارم شرمنده داشتم ادای دو تا گوساله و اون ده میلیون سال 87 نمی‌کردم بعد از این ام اس ها پرینت بگیر درخواست بده طبق روز بهت خسارت بده بگو شهود داری رفتی التماس کردی نداده اون وقت ثابت میشه الان هیچ کاری نمیتونی بکنی رد میشه

اولا شهود و مدرک قبلش برو پیش طرف تنها نرو دو تا شهود که بدونی میتونی رو شهادتشون تو دادگاه حساب کنی ...

عزیزم باخانواده خودم دارم. پدرم و برادرم. تاپیکهای قبلمو بخون چه بلاهایی به سرم آوردن. اصلا نمیتونم برم خونشون دعوا میشه و خون خونریزی. ولی قلبم به درداومده که پول منو نادیده گرغگفتن و میزنن زیرش.منم بدهکار میکنن.

خداوندا تویی حامی وحاضر

قرآن دروغ گریبان اونو میگیره یکی برا ما قرآن دروغ خورد دو هفته بعد داماد جونش مرد و دختر جوون با یه بچه بیوه شد ولی چه سودی به حال ما داشت پول ما برنگشت اون اونقدر کثیفه خودش گیر نمیاد اطرافیانش گرفتار می‌کنه مطمئنم

قرآن دروغ گریبان اونو میگیره یکی برا ما قرآن دروغ خورد دو هفته بعد داماد جونش مرد و دختر جوون با یه ...

خب دیگه چاره ای ندارم. حداقل یاباید پول منو بهم برگردونن یا قرآن بخورن که یه بلایی سرشون بیاد که بفهمن مال دیگران خوردن نداره. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
یعنی نمیشه قسم قرآنشم داد؟؟

مثلا میتونی اول پیام بدی ب طرف بگی هزینه اون فلان چیز ب قیمت فلان سال .... و اونیکی

دقیق همه چیو بنویس بگو ب نرخ روز حساب کنیم و پس بدی بم

بعد اونم جواب بده بگه نمیدم و فلان 

ینی یجوری تایید کنه کاره گرفته ازت 

این میشه مدرک برا دادگاه

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

اسی تاپیک هاتو خوندم و خیلی ناراحت شدم کورد یا لر نیستی ؟ من خودم کورد هستن متاسفانه خیلی به پسر بها میدن اسی اگه میگفتی شیشه خونه ات رو شکسته و خودت میشکستی برا این شش ماه زندان براش می اومد و شلاق یه کاری کن عصبی بشه بیاد در خونه بگیره و شوهرت هم خونه نباشه یکی دو تا شیشه با سنگ یا آجری از قبل تو حیاط گذاشتی بشکن و داد و بیداد میخواد منو بکشه و اولش زن بزن کلانتری اومدن بنویس تو خونه شوهرم آرامش و امنیت جانی ندارم همش تهدید می‌کنه می‌خوام بکشمت  به زودی سرتو میبرم اون شیشه شکسته جنبه اجتماعی جرم داره قاضی فورا قرار بازداشت میده و بعد بگی بار اولش نیست قبلاً در شکسته شیشه شکسته هیچی نگفتم تا سری قبل کتکم زده تا قاضی حکم شش ماه زندان و یه روز بده اون وقت باید حتما بره زندان و اما خواهشاً پولاتو برا لباس و خرید های غیر ضروری خرج نکن تو پشتوانه خونه پدری نداری پولاتو جمع کن کم کم طلا بگیر و همیشه حواست به شوهرت باشه باهاش خوب باش بزار تکیه گاه بمونه تا کی تو دعوا شما سکوت می‌کنه مرده یه روز کم میاره مواظب باش اون روز نیاد

اسی تاپیک هاتو خوندم و خیلی ناراحت شدم کورد یا لر نیستی ؟ من خودم کورد هستن متاسفانه خیلی به پسر بها ...

عزیزم ممنو که وقتت رو گزاشتی و تاپیکهای منو خوندی. لرهستیم. نمیشه من بیماری ام اس دارم بخدا ازروزی که اینجور ازداداشم کتک خوردم تا صدای بلندی میاد تپش قلب شدید میگیرم و عضلات بدنم سست میشه. اگه شیشجه ای چیزی ازم بشکنه دیگه شوهرم ول کن نیست و صدرصد بلایی سر برادرم میاره

خداوندا تویی حامی وحاضر