2777
2789
عنوان

من همونی ام شوهرم و خاهرم خیانت کردن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6614 بازدید | 127 پست
میخاسم جدا بشم ولی ب بچهام فکر کردم بدون من چ میشن نمیخام بچه طلاق روشون باشه الان فقط بچهام الویت ا ...

مطمئن باش بچه هات بابای خیانت کار نمیخوام اونم نه هرکسی با خواهرتتتت😐بنظرم همچین آدمی مریض جنسی هست حتی ممکنه به بچه هاشم رحم نکنه ببخشید ابنجوری میگم ولی حقیقته😐💔بنظرم طلاق بگیر خودتم حق زندگی داری

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

عزیزم خیلی سخته خیلی سخت.....امیدوارم دلت اروم بگیره ، تاابد با خواهرت هم کلام هم نشو ....ب همسرت هم ...

میدونی من تو این خونه بزور باهاش نشسم اصن حرف نمیزنم تا میبینمش اشکام میریزن

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخاسم جدا بشم ولی ب بچهام فکر کردم بدون من چ میشن نمیخام بچه طلاق روشون باشه الان فقط بچهام الویت ا ...

دیگه قدیم هم نیست بگن طرف بچه طلاقه من دوستم مامان و باباش توی ۲۰ سالگیش شدا شدن میگفت بهم‌کاش زودتر جدت میشد

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اووووف واقعا دورو زمونه عجیبی شده خواهر ب خواهر رحم نمیکنه 💔🫤

تویه محله های اصفهان هم چندسال پیش دوبرادر عاشق ی دختر بودن ، یکیشون ازدواج کرد باهاش ۱۰سال بعد گندش درومد از همون اول با برادرشوهرش رابطه داشته ،شوهرش طلاقش داد برادرشوهره بااون ازدواج کرد و کلا قید محل و خانواده و شهر را زدن و رفتن تهران .....☹️

پدر و مادرت چی گفتن

نگفتم بهشون خاهرم میخاس خودکشی کنه اگ بهشون میگفتم

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
برا همه چرت محض نیسخب مورد داشتیم برادر ب خواهر تج اوز کرده پس همه خواهر برادرت نباید باهم خوب و راح ...

بله اینم هست

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
برا همه چرت محض نیسخب مورد داشتیم برادر ب خواهر تج اوز کرده پس همه خواهر برادرت نباید باهم خوب و راح ...

منظورم اینه که درسته حرفتون همه رو نمیشه با یه معیار به قاضی برد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مامانت بابات داداشات چی ب اجیت گفتن اسی کامل بگوکسی فهمیده

کسی نفهمید میخاسم بگم ب خانوادم ابجیم ب گو خوردن افتاد گفت اگ بگی خودمو میکشم

میدونی من تو این خونه بزور باهاش نشسم اصن حرف نمیزنم تا میبینمش اشکام میریزن

عزیزم سعی کن تا خوب پولاشو کشیدی و پدرشو دراوردی ازش جدابشی ، حیف روح لطیف تو که تو اون خونه پژمرده بشه ....

چن سالتهچن سالشه

من 25

خاهرم24

خاک تو سر کثافتش ، بره گم شه با دسته گلات وقت بگذرون مطمئن باش همیشه به داشتن مادری مثل تو افتخار می ...

من جونمو واسشو میدم 😭