2777
2789
می دونم همون بیشرفایی که اومدند دارند کشت می کنند لعنت به کسی که اینا رو وارد کرد،خدا عذاب کنه اونا ...

اره والله. تنها پسرها هم نیستن. اونروز برنامه شوک نشون میداد همین موادمخدرها .وای دختر کل مواد ها رو میشناخت وکشبده بود.

نه فک کنید دختز قبافه وتیپش مثل معتادا بودا نه اصلا .شیک وباکلاس

گفتم خدا لعنت کنه باعث وبانیشو .ادم والله میترسه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خداشاهده خون ب جیگر هممون شده مادرم از همه بدتر همین ی دونه پسر رو داره کلی آرزوها داش براش کلی دوا ...

می دونم من که فقط الان شنیدم دلم آشوب شد وایی به حال مادرتون.فقط میتونم بگم خدا رحم‌کنه به همه جوونامون،آدم دلش میخواد یه سری حرفا بزنهولی تعلیق و بن میشه.فقط کور شوم لال شوم کر شوم لیک محال است که من خر شوم،دلمون یه جایی میخواد آزاد بگیم چه شد و چه کردند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میگه خیلی سفت نیس بو گیاه میده

بو گیاه میده؟😐

خواهر من این اگه گل بود که رنگش باید سبز مامانم مایل به قهوه ای بود

این قهوه ای قهوه ایه  که یه نوع حشی........ش مال کارخونه  هست که نرم نرمه و میزارن تو بطری و میفروشن

اینم حشی.....ش دست ساخته کارخونه ایه که به احتمال زیاد و ۱۰۰ درصد قبل از در آوردنش توی بطری مخصوص بوده و اگه نرمه که دیگه همین حشی.......ش هست

برای موفقیتم تو درسام دعا کنید براتون ی صلوات میفرستم💚💚🙏🙏

اره والله. تنها پسرها هم نیستن. اونروز برنامه شوک نشون میداد همین موادمخدرها .وای دختر کل مواد ها رو ...

می دونم من با این جوونا به خاطر شغلم در ارتباطم،همش به خاطر یاس و ناامیدی ،فکر اینکه آینده ندارند

اره حشیش افغانی اثله

بیشتر که شبیه رلکس هست ولی میشه گفت افغانی هم ی حدسه

اسی باید خودش تتو شو در بیاره ما که از این دور نمیتونیم تشخیص بدیم

بیشتر که شبیه رلکس هست ولی میشه گفت افغانی هم ی حدسهاسی باید خودش تتو شو در بیاره ما که از این دور ن ...

نمونشو فرستادم عکسشو ببین.

رلکس چیه خدا لعنتشون کنه افغانی ریختن مملکت گندش دراومد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمونشو فرستادم عکسشو ببین.رلکس چیه خدا لعنتشون کنه افغانی ریختن مملکت گندش دراومد

رلکس هم یه نوع حشی.......ش گرون قیمت تو بازار خلاف...کاراس که بیشتر کار خونه ای بدست میاد

اره میدونم عکسشو دیدم

میدونم چجورین

الهی من درک میکنم. خودمم یه پسر ۶ساله دارم وهزارتا ارزو.خدا واسه هیچ پدرومادری نخواد. خداکنه مواد نب ...

ن جدا نشدن گفتم پدرم سکته کرده بشدت پرخاشگر و عصبی اصن نمیشه باهاش حرف زد کلن 

و منی که با خوندن این نظرات دود از سرم بلند شد که چرا من هیچی راجع به این مواد ها و رنگ و بوشون نمید ...

و منی که  از ۶ سالگی میدیدم میرفتم قایمکی نگاه میکردم همون موقع فهمیدم چیه

هروقت پیششون می‌نشستم تک به تک و نوع حشی.....ش و انواع مواد مخد......................ر رو حفظ میکردم یاد میگرفتم

الان دیگه ۱۴ سالمه در آستانه ۱۵ سالگیم و میدونم جین