2777
2789
اطراف ما همه خشخاش کاشتن همه جا پر شده از تریاک

به به عجب چیزی همش ناب و اصل

خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی حشیشه؟

اره حشیش افغانی اثله

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدالعنت کنه اونا که باز کردند مرزها رو و حالا اینقدر راحت حشیش و گل و کوفت و زهرمار در اختیار بچه ها ...

دقیقا

عزیزمی،این چیزا زیاد شده خیلی زیاد،مواظبش باشید مواظب باشید نفهمه فهمیدید طردش نکنید،کنترلش کنید ،به ...

نبرن کمپ بنظرتون؟آخه کامیکال فهمیدیم قبلن مصرف داشته ترامادول و ب ۲هم همینطور عرق و‌گل و.....😭😭😭کلن ی بچه ای هست هر کی هر چی بده دستش ن نمیگه

نبرن کمپ بنظرتون؟آخه کامیکال فهمیدیم قبلن مصرف داشته ترامادول و ب ۲هم همینطور عرق و‌گل و.....😭😭😭ک ...

تو نت زدم سنگ هبهاب تقریبا این شکلیه برو همه عکساش بزن.

ولی اگه نرمه که سنگ نیس. 

اگه پس سابقه داره حواستون باشه. وای خیلی بده نمیتونه بگه نه. بایذ از اون بچگی یادش میدادین.نه گفتن واسه دختروپسر خیلی مهمه بتونن بگن.

خداکنه مواد مخدره نباشه خدا نجاتش بده.

بفرستین مدرسه خوب یه جای خوب.

از دوستاش فاصله بگیره.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وایی خدا😔😔به خدا دلم کباب میشه که جوونای دسته گلمون اینجوری دارند از بین میرند

خداشاهده خون ب جیگر هممون شده مادرم از همه بدتر همین ی دونه پسر رو داره کلی آرزوها داش براش کلی دوا ودکتر و دعا کرد ک خدا این پسر رو داد بهش خداشاهده هر روز ی چی ازش می‌بینیم تموم دستاش پره از خودزنی😭😭😭

دارن کشت میکنن تو ایران کجای کاری

می دونم همون بیشرفایی که اومدند دارند کشت می کنند لعنت به کسی که اینا رو وارد کرد،خدا عذاب کنه اونا که اینکار و کردند الان دارند جوونای مردم و به کثافت می کشند،خدا نگذره از باعث‌و بان ی اصلیش

خداشاهده خون ب جیگر هممون شده مادرم از همه بدتر همین ی دونه پسر رو داره کلی آرزوها داش براش کلی دوا ...

الهی من درک میکنم. خودمم یه پسر ۶ساله دارم وهزارتا ارزو.خدا واسه هیچ پدرومادری نخواد. خداکنه مواد نباشه.

توروخدا باهاش حرف بزنید بگید دوستات بذارکنار بدبختت میکنن.

پرخاشگرم هست؟ خدای نکرد پدرومادرتون جداشدن؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.