2777
2789
عنوان

گرفتم پول از پارتنر

711 بازدید | 59 پست

خانما میشه نظرتون رو بهم بگید خیلی مهمه 

من تو یه رابطه هستم من ۲۰ اون ۲۷ اصرار به این داره که به من پول بده فعلا خانواده هامون در جریان نداشتیم به درخاست من ولی خب قصد داریم بگیم بهشون من گفتم دوست ندارم پول بهم بدی اون میگه که برا تو خرج نکنم برا کی کنم و این بحث ک اینقدررر اصرار به دادن پول کردن بهم و من گفتم نه شدیدا ناراحت شده میگه اصلا من میخام پول ترمیم این ماهو بدم گفتم نیاز نیست حالا به نظر شما پول بگیرم ازش یا نگیرم شما بودید چکار میکردید چی درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم با کماااال میل میگرفتم راست میگه واسه تو خرج نکنه برا کی کنه هر چقد بیشتر خرجت کنه براش باار ...

حالا به فرض پسری که درآمدش کمه اگه اینارو نده ولی در حد خوراکی و کادو کوچیک و و کادو مناسبتدها خرج کمه طرف و دوست داره؟