2777
2789
عنوان

گرفتم پول از پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم ایفون و ماشین کادو میگیرن این پول یه ترمیم رو بره پشت سرش حرف بزنه اخه

اره...کم ندیدم گفتن دختر هیچی نبود و نداشت و لباس تنش هم از من بود و ال و بل....شان دخترامون خیلی بالاتر از این حرفاااس

اره...کم ندیدم گفتن دختر هیچی نبود و نداشت و لباس تنش هم از من بود و ال و بل....شان دخترامون خیلی با ...

این پسر ها دیگه خیلی اوضاعشون خیطه من موندم اگه پسر خرج نکنه به چه دردی میخوره دیگه 

تستسترون بشدت کاهش یافته تو اکثر مردا 

این پسر ها دیگه خیلی اوضاعشون خیطه من موندم اگه پسر خرج نکنه به چه دردی میخوره دیگه تستسترون بشدت کا ...

مرد باید حامی باشه ولی لزومی نداره تو دوران دوستی توقعات مالی برطرف کنه همنجور هم که دختر وظیفه نداره پاسخگوی همه نوع نیاز پسر باشه...تمام اینا تو ازدواج متفاوت میشه ولی تو دوستی بهتره حریم ها رو نگهداشت...

مرد باید حامی باشه ولی لزومی نداره تو دوران دوستی توقعات مالی برطرف کنه همنجور هم که دختر وظیفه ندار ...

ولی بنظر من مردی که دوستت داشته باشه عاشق اینه برای عشقش خرج کنه و لذت میبره در مقیقت مردی که برای خرج کردنش توقع جبران داره و دودوتا چهارتا میکنه اصن دوستت نداره اصنم ربطی به ازدواج و وظیفه نداره کاره دل و شعور

دوس پسر من هزینه کافه رفتن دوستامم میداد ی کارتی که به نام خودش بود و بهم داد گفت من شارژ میکنم تو خرج کن نگران چیزیم نباش چرته هر کی میگه نگیر ارزشت میاد پایین کنار هم خوش باشین همین 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

🫥🫥اگرپول بگیری توقع چیزا دیگه هم داره

حالا برعکس دوست پسرم ازم هیچ رابطه ای نمیخواد ولی متاسفانه بهم پول نداده تو این پنج ماه

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد