2777
2789

بیامن چاقیمویکم بدم به شماشمایکم لاغری بده به من!!خووششش به حالت من ۸ماهه زایمان کردم وزنم کم نمیشه بااینکه سعی میکنم زیادم غذانخورم بااینکه شیرخودمم میخوره بچم😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیامن چاقیمویکم بدم به شماشمایکم لاغری بده به من!!خووششش به حالت من ۸ماهه زایمان کردم وزنم کم نمیشه ...

من غذا بخورم نخورم فرقي نميكنه

خستم شد دوست لااقل بشم ٥٥ 

جاااان؟

گفتم ازت بدمممممم میاااااااااااادددددددد😷😷😷😷😷😷😷😬😬😬😬😬😬😬😬 من کلا از آدمای لاغر که چاق نمیشن بدم میاااااااااددددد😠😠😠😠😠😠

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
گفتم ازت بدمممممم میاااااااااااادددددددد😷😷😷😷😷😷😷😬😬😬😬😬😬😬😬 من کلا از آدمای لاغر که چاق ن ...

فكردم از اسم كاربريم بدت مياد 😂عزيزدلممم اخييييييي مگه چندكيلويي؟

فكردم از اسم كاربريم بدت مياد 😂عزيزدلممم اخييييييي مگه چندكيلويي؟

85 کیلو😡😡😡😡😡😡 تازه پاهام و رانام خیلی چاقه😭😭😭😭😭اصلنم چیز جالبی نیست، مانتو سایز ۳ میگیرم شلوار سایز ۵ 

دعا نکن فقط رانات بزرگ بشه دردسره

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
85 کیلو😡😡😡😡😡😡 تازه پاهام و رانام خیلی چاقه😭😭😭😭😭اصلنم چیز جالبی نیست، مانتو سایز ۳ میگیرم ...

اخي انشالا لاغر شي

نه من دوس دارم حداقل ٥٠يا ٥٥ شم

منم دوست ندارم رونام خيلييي چاق شن