2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارم

113 بازدید | 14 پست

خونواده خوبی داره

شغلش عمده فروشی موبایل هست

ماشین داره خونه نداره

به نظر پسر خوبیه

هم قد خودمه ۱۶۶

با قدش فقط مشکل دارم نظرتون چیه ممکنه بعدا توذوقم بخوره

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

قد خودت؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میخوای بری دزدی ک ملاکت قده😂😂 

بابا وقتی همه جوره خوبه ردش نکن الکی 

حالا اونایی شوهرشون قد بلنده چی دارن  به کجا رسیدن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
۱۶۶ هم قدیم

به نظر من که شرایطش خوبه ـرد نکن. چون ممکنه یکی بیاد قذش مورد پسند باشه اما نه اخلاق نه شغل درست حسابی. اخلاق و پول نداشته باشه قد یلند به چه کارت میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مگه میخوای بری دزدی ک ملاکت قده😂😂 بابا وقتی همه جوره خوبه ردش نکن الکی حالا اونایی شوهرشون قد بلند ...

نمیدونم ولی همش مقایسه میکنم

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹
نمیدونم ولی همش مقایسه میکنم

اگر خیلی واست مهمه رد کن ولی حیفه پسر خوش اخلاق ک خانوادشم خوب باشن از همه چی مهم تره اینو فقط تو زندگی حانواده اش فضول و دخالت کنن خودشم بد اخلاق باشه میتونی درک کنی ک حیفه موردتو رد کنی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یه سوال اگر خواستگارت دکتر مهندس بود و قدش ۱۶۶ بود قبول میکردی ؟ اگر ن پس رد کن بره تو برات قد خیلی مهمه

در نگاه اول تو ذوقم خورد فک نکنم باهاش کنار بیام

ببین اونی که کاملا بی عیب و نقصه فقط خداست. اما اگر دلت نمبخواد خب رد کن.. هیچ کسی نمیتونه تعیین کنه چه قدی داشته باشه.. گل بی خار خداست