2777
2789
عنوان

از رفتار شوهرم عصبانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 36 پست

مطمعمی پای زنی در کار نیست حتی مردم باشه پ خواب ندارن بعدم شاید به راه بد بکشونه شوهرتو که والا موفق شده دو شبم نیاد پیشت انقد تاثیر عجیبه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

چمیدونم بخدا خب همین منم خیلی قاتی کرده بودم و حسابی دعوا کردم

منم جات بودم همین کار میکردم شایدم بدتر همون شب اول حالش می‌گرفتم که چرا جواب گوشیتو ندادی دوستت با من مگه مشکل داره که جواب ندادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میتونه به اسم پسر سیوش کنه واقعا نمیدونی😐

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

آخه من مطمئنم شوهرم دنبال این برنامه ها نیست

خیلیا مطمعن بود انشالله که پای کسی در کار نیست اما ی شب تعقیبش کن تا مطمعن شی حتی زنم نباشه مردیه که زندگیتو خراب میکنه