2777
2789
عنوان

خواستم به پسری که دوسش دارم بگم

210 بازدید | 16 پست

همه شماره هاش رو حذف کردم  رفتم تو ایتا حذفش کنم  بعد یک هفته همون لحظه انلاین شد یه دفعه اومد به ذهنم بهش بگم بعد پشیمون شدم 

آخه فک کنم مشروب بخوره و سیگار بکشه و مواد هم شابد اما خیلی دوسش دارم دیگه هم احتمالا نبینمش همه شماره هاش رو از همه جا حذف کردم آلام خوش حالم نگفتم احتمالا میرفت به همه میگفت

همکارم هستیم میره به همه میگخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کسی که آشنا شدی اونو باید همونجوری که هست قبول کنی اصلا این توهم رو نداشته باش که الان طرف معتاده سیگاریه دست بزن داره ولی بعدا با من که دوست بشه یا عاشقم بشه این عادت ها رو ترک میکنه چون آدما هیچ وقت برای همیشه تغییر نمیکنن. هیچ وقت به ترکیب آدما دست نزن دنبال کسی باش که وقتی در کنارشی بهش افتخار کنی نه اینکه چون دوستش داری شروع کنی به تغییر دادنش.

با هر کسی که آشنا شدی اونو باید همونجوری که هست قبول کنی اصلا این توهم رو نداشته باش که الان طرف معت ...

دقیقا اینو از موقع دانشجویی می‌شناسم مهربونه ولی کلا به شدت آزاد و بدون هیج قانونی زندکی میکنه

ببین، اگه همه راه‌ها رو بستی و حتی شماره هاشو پاک کردی، یعنی می‌خوای فاصله بگیری. پس حرف زدن دوباره فقط دردسر می‌سازه. درست کردی که نگفتی، بهتره همون‌جوری ادامه بدی و نری سمتش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مردایی که هیچ قید و بندی ندارن به شدت خطرناکند

اولش دخترا تحت تاثیر احاساسات شون این چیزارو نادیده میگیرن

اما بعدها تو زندگی عذابی میکشن عذابی میکشن که بیا و ببین

اونم همکار 

همکارها بدترین هستن واسه توی رابطه رفتن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دقیقا اینو از موقع دانشجویی می‌شناسم مهربونه ولی کلا به شدت آزاد و بدون هیج قانونی زندکی میکنه

بیشتر مراقب خودت و آیندت باش. فقط مهربون بودن ملاک خوبی نیست. بازم میگم هیچ وقت فکر نکن که میتونی یه نفر رو تغییر بدی