2777
2789

خانما بچه هاتون کتاب خون و درس خون بار بیارید مخصوصااا کتاب خوناصلا ناخوداکاه خودش یاد میگیره اصلا نه لج بازی میکنه نه قلدر بازی سعی میکنه باشخصیت بشه درس بخونه تلاش کنه 

بچه باید بازی کنه و....ولی کاری کنید به کتاب خوندن و اموزش و...علاقه مند شن 

اینو به شخصه تو اینده اطرافیان دیدم بخصوص پسر بچه

هزارتا بچه شرو شیطون دیدم که خانوادهدتلاش میکنه یجوری اینو ساکت کنه بزرکترم شده بدتر شدهو...

اما بچه هایی که از اول به کتاب خوندن و کتاب و...علاقه داشتن و پدر مادرشون کتاب خون بارشون اوردن هم تو زمینه تحصیل موفق تر بودن هم از نظر شخصیت و گفتار 

یعنی پسر بچه کلاس دومی یجور حرف میزد و باسواد بود تعجب میکردم و چه قدر لذت میبردم

نمیدونم شایدم نظریه ام غلطه ولیی مطمئنم کتاب خوندن ناخوداگاه ادمو با لدل و با شخصیت و‌‌‌...میکنه و معمولا این ادما اعتماد به نفس خوبی دارن و تو جامعه موفق ترن

تا حد زیادی هم پدر مادر نمیتونن اگه ذاتش نباشه

بابا بچه رو سه سال وقتیوبراش کتاب داستان بخونی هی کتاب بگیری خوشش میاد و میره تو ذاتش اکثر چیزا همین بچگی تو ناخوداگاه قرار میگیره دیگ درسنه وقتی ۱۰ ۱۱ ساله شه نمیشه واقعاداز بچگی باید باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خوندن زیادم ادم رو چپی میکنه 

مثل اکثر نویسنده ها 

تو هرچیزی افراط و تفریط نتیجه عکس میده 

بابا بچه رو سه سال وقتیوبراش کتاب داستان بخونی هی کتاب بگیری خوشش میاد و میره تو ذاتش اکثر چیزا همین ...

البته کرونا آمد و درسش شد با موبایل و تبلت کوفتی هی دور شد ....ولی قبلش هم آنچنان نمیخواند

دقیقا

و اینکه زیر یه سنی اصلا گوشی نداشته باشه یا فقط تبلت داشته باشه که توش بازی باشه و به هیچ نت و برنامه ای وصل نشه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱