2777
2789
عنوان

لطفا بیایید دلداریم بدین

313 بازدید | 40 پست

پسرم فرستادم نانوایی خودم ایستادم دم در بعد سه نفر مرد صف بودن داشتن تعریف میکردن یه پیرمرده بوده فلان واینا اسمش باید بزارن راهیان ک.....ن نه راهیان نور ومیخندیدن ومرده بدون سانسور داشت ادامه می‌داد منم حالم خراب شد اعصابم بهم ریخت رفتم جلو گفتم اینقدر بیشعوری نمیبینی بچه اینجاست هر حرفی رو میگی فرهنگ نداری .اینا هم سه نفری بهم پریدن مگه چی گفتیم وحرف بدی نزدیم و فضای آزاده دلمون میخاد.(من از حرف های بعدش بیشتر ترسیدم که جلوی پسرم تعریف کنه)بعد میگه الان بچه ها همه چی بلدن نمیشه جلوشونو گرفت منم گفتم تا آدمای بی شعوری مثل تو هستن بله نمیشه .بعد نانوا منو می‌شناخت اونا رو ساکت میکرد نان ما رو زودتر داد اومدیم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نانوا همسایمون میگم چه فکری اینا با خودشون میکنن پشت سرم چی گفته باشن یا بگن(متاسفانه این حرفها براشون عادیه.)نمیدونم چرا مردم اینقدر بد دهن شدن اونروز هم توی خیابون مرد با پسرش که ۶ سالش بود توی خیابون با خنده وشوخی به پسرش میگفت ک....کش اینقدر حالم بد شد میخواستم یه چی بگم شوهرم نزاشت

چقدر بی ادب و بی فرهنگند وقتی دیدی بعضیا انقدر بلانسبت بیشعورند اصلا نباید دهن به دهن باهاشون کنی تو محیط عمومی کلمات زشت به کار بردند یعنی کسی که آبرو براش مهم نیست 

خدا لعنتشون کنه آدمای نفهم و بی شخصیت و...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا واسشون متاسفم اینطوری که چشم و گوش بچه هارو باز میکنن

دقیقا.الان حالت تهوع گرفتم دست وپام میلرزه میگم نکنه اشتباه کردم کاش نمیرفتیم نانوایی اصلا 

نفس عمیق بکش مغزت آروم بشه چیزی نشده واقعا الان همه یادشون رفتهنگران بچه ها نباش خودشون جمع میکنن خو ...

میگم کاش اصلا نمیرفتیم نانوایی

چقدر بی ادب و بی فرهنگند وقتی دیدی بعضیا انقدر بلانسبت بیشعورند اصلا نباید دهن به دهن باهاشون کنی تو ...

میگم کاش اصلا نمیرفتیم نانوایی.اخه اگه نمی‌رفتم جلو اینا میخواستن قضیه رو باز کنن قشنگ از جزئیاتش بگن والا گفتم روان پسرم بهم میریزه

سطح شعور عمومی به زیر صفر رسیده. رفته بودم تو پارکی که محل بازی بچه‌هاست چند تا پسر جوون دور هم نشسته بودن داااااد میزدن و کلمات رکیک میگفتن و مادر همدیگه رو فحش میدادن. یه لحظه تو دلم گفتم خاک تو سر اون مادری که تو انگل رو تحویل جامعه داده و بعد ترسیدم یه روز بچه خودم همچین مایه ننگی بشه! کاملا حق داشتی دعوا کنی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میگم کاش اصلا نمیرفتیم نانوایی.اخه اگه نمی‌رفتم جلو اینا میخواستن قضیه رو باز کنن قشنگ از جزئیاتش بگ ...

ول کن حالا کل روزتو خراب نکن ذهنت و روحتو پاکسازی کن با یه موسیقی ملایم متاسفانه هستند تو جامعه کاریشم نمیشه کرد بی توجه باشی بهشون بهتره