2777
2789
عنوان

لطفا بیایید دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 40 پست
بیشعور همه جا هستپسرت رو اماده کن اگه جایی این مدل آدما دید براش بی تفاوت باشه.

خیلی نگرانم میدونم تا ابد که نمیتونم مواظب باشم اما خداییش ملت رعایت نمیکنن نه توی فضای مجازی و نه واقعی خیلی حالم گرفته هست آینده این نسل چی میشه بچه ها از چهار پنج سالگی همه چی میدونن.توی خیابون میبینی بچه نیم وجبی به زور حرف میزنه بعد حرفهای مثبت هیجده میگه حالم خراب میشه.متاسفانه منم حساس شدم .

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش . حق داری ناراحت بشی اما سعی کن پسرتون آگاه کنی 

من همیشه به بچم گفتم ومیگم : آدما با فرهنگ های متفاوت بزرگ میشن همه جا آدم باادب و بی ادب هست ممکنه بدترین حرفهای زشت رو یروز جایی بشنوی تو باید بدونی نباید تکرار کنی از این گوش شنیدی از اون یکی بیرون کن اون شخص با  کلمات بد فقط شخصیت خودشو نشون میده

خدایا ااااااااااا شکرت
سطح شعور عمومی به زیر صفر رسیده. رفته بودم تو پارکی که محل بازی بچه‌هاست چند تا پسر جوون دور هم نشست ...

اره بخدا منم زیاد میبینم.اون روز توی پارک دیدم دخترم کوچولوعه ایستاده نمیره سرسره رفتم نگاه کردم دیدم یه پسره ۱۳ نهایتا۱۵ساله نشسته داره اون بالا سیگار میکشه اصلا توی حال خودشم نبود اینقدر داغون شدم بهش گفتم اینکارو میکنی حداقل برو جای دیگه نه جای بازی بچه ها.اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم چیزی نگم خیلی بهم میریزم اما باز بعدش پشیمون میشم  اصلا داغونم

عزیزم آروم باش . حق داری ناراحت بشی اما سعی کن پسرتون آگاه کنی من همیشه به بچم گفتم ومیگم : آدما با ...

بله عزیزم میدونم اما اینم میدونم این مرد ممکن بود حرفشو بجاهای خیلی بد بکشونه متاسفانه توی شهرمون که کوچیکم هست یه قشری هستن اصلا فرهنگ ندارن حرف عادی شون فحش زشت وایناست.اصلا احتمال میدم این مرد متوجه نشده چرا من ناراحت شدم یعنی متوجه زشتی حرفش نشده اخه واسش عادی بود

الان نمیدونم برای همسرم زنگ بزنم تعریف کنم یا نه اخه میدونم نانوا به گوشش میرسونه میترسم ناراحت بشه چرا باهاشون دهن به دهن شدم

اره بخدا منم زیاد میبینم.اون روز توی پارک دیدم دخترم کوچولوعه ایستاده نمیره سرسره رفتم نگاه کردم دید ...

کار خیلی خوبی میکنی میگی.

چند وقت پیش مشابه این صحنه رو دیدم که چند نفر نشسته بودن کنار تابها قلیون میکشیدن رفتم سراغشون البته با یه تذکر رفتن ولی شوهر منم شاکی شد که چرا میگی! نه پس نگیم که جامعه رو بیشتر از این به گند بکشن. همین که توی این محیط بیمار بچه‌دار شدیم به اندازه کافی ظلم هست حداقل تلاشمون رو بکنیم که بدتر نشه. متاسفانه هرچی خانمای ایرانی توی دهه‌های گذشته پیشرفت کردن مردا جا موندن حتی بهترین و تحصیل‌ کرده ترینهاشون.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کار خیلی خوبی میکنی میگی.چند وقت پیش مشابه این صحنه رو دیدم که چند نفر نشسته بودن کنار تابها قلیون م ...

دقیقا اما دیگه واقعا بهم فشار میاد تعدادشون خیلی زیاد هست حتی به بچه های خودشونم رحم نمیکنن اینقدر نفهم هستن .الان سرم درد میکنه حالم خرابه

دقیقا اما دیگه واقعا بهم فشار میاد تعدادشون خیلی زیاد هست حتی به بچه های خودشونم رحم نمیکنن اینقدر ن ...

بیخیال. نه بابت نونوایی رفتن خودت رو سرزنش کن نه تذکر. اتفاقا بچه یاد میگیره از حق خودش دفاع کنه و یه مادر حامی داره و هر حرفی رو هم نباید بزنه.

به شوهرت هم نگو به خصوص الان که هیجان و تنش باهاته و ممکنه الکی بحث درست کنی حتی زیاد باهاش حرفم نزن صبر کن سر فرصت اگه مطمئنی میفهمه سربسته یه اشاره‌ای بکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بیخیال. نه بابت نونوایی رفتن خودت رو سرزنش کن نه تذکر. اتفاقا بچه یاد میگیره از حق خودش دفاع کنه و ی ...

باشه عزیز دلم ممنونم .حرفات حالمو بهتر کرد .

اونا بی فرهنگ بودن شما چرا ؟

کار اونا زشت بوده و زشت تر کار شما بوده باید میرفتی با صبر و احترام میگفتی برادر اینجا بچه هست خواهشا  نگین تا بچه بره و قطعا اونا میگفتن چشم ابجی یا چشم خواهر و مشکل بوجود نمیومد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اونا بی فرهنگ بودن شما چرا ؟کار اونا زشت بوده و زشت تر کار شما بوده باید میرفتی با صبر و احترام میگف ...

بله حق باشماست من بیش از حد عصبی شدم یهو تپش قلب و لرزش دست وپا اومد سراغم.اخه اولش گفتم بهشون گفتم اینجا بچه هست درست صحبت کنید چرا مراعات نمی‌کنید دیدم حق به جانب میگه منکه چیزی نگفتم فضای عمومی و آزاده دلم میخاد منم گفتم بیشعوری بعد اون ادامه داد منم گفتم با شما بحث نمیکنم فرهنگ وشعور نداری .ولی حق باشماست کاش این کلمات رو هم نمیگفتم .متاسفانه کنترل خشم ندارم ضعیفم