2777
2789
عنوان

نماز می‌خونید

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست
تلاش کن اول وقت بخونی ولی اگر نشد دلیل نمیشه کلا بذاری کنار ..راهکار های تنبلی نکردن از نماز رو تو ن ...

شاید کمی تنبلی کنم اما مشکل اصلی اینه که بعضی وقتا واقعا نمیتونم صبحا بیدار بشم و اگه از اول وقت بودنش بگذره به دلم نمیشبنه کلا تو همه کار ها همینم 

باید دقیق و منظم و با برنامه باشم و این خیلی بده 

زیادی به خودم سخت میگیرم 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

درود چکار به نماز بقیه داری مسائل اعتقادی یجور ارتباط قلبی بین بنده و پروردگاره نباید راجبش با دیگرا ...

کاری به نماز بقیه ندارم 

سوال بود

میخواستم ببینم بقیه هم مثل منن یا نه

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام دوبارع شروع کنم دیگه هم مژه و ناخون مضخرفو مدام نمیزارم همینا خراب کردن مدام میخوندم 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
میخوام دوبارع شروع کنم دیگه هم مژه و ناخون مضخرفو مدام نمیزارم همینا خراب کردن مدام میخوندم

ولی دقیقا اینا سد راه آدم میشن

تفتیش عقاید وقتیه از فرد خاصی بپرسهکلی پرسیده هرکی دوست نداره جواب نده

👌👍👍

شاید کمی تنبلی کنم اما مشکل اصلی اینه که بعضی وقتا واقعا نمیتونم صبحا بیدار بشم و اگه از اول وقت بود ...

خیلی کمالگرایی منم تقریبا همینم و خیلی اذیت میشم اما ی مدت که هی به خودت عادت بدی انجام بدی کاری رو کم کم درست میشی 

برا صبح بیدار شدن منم مشکل داشتم از این صدات زنگی قدیمی ها گرفتم چون با ساعت گوشیم بیدار نمیشدم خیلی خوبه دیگه الان بیدار میشم😁

بنظرم صورت مسئله رو پاک نکن دنبال راه حل باش💙🌱

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه تاپیک دیدم برا نماز اول وقت یه جدول میکشن نمازا رو تیک میزنن اگه قضا شه صد تا صلوات جریمه به ازای ...

سعی کنید این کار رو انجام ندید. جریمه برای رفتار بد میشه رفتار درمانی. روانشناس ها بهش شرطی سازی نوع دوم می گن.
این روش برای تربیت حیوانات استفاده میشه و قسمت اراده در مغز رو ضعیف می کنه. نبایستی از این روش زیاد استفاده کرد. تاثیرات منفی خودش رو داره.
خدا هم در قرآن همیشه اول مبشرا (یعنی بشارت دهنده، تعریف کردن از بهشت) رو گفته و بعدش نذیرا (اخطار دادن، توصیف جهنم) را گفتنه.
بایستی قسمت تشویقی بیشتر از قسمت تنبیهی باشه.
بهتر هست خودمون دوست داشته باشیم نماز اول وقت بخونیم. تاثیر مثبتش رو حس کنیم و بهش اشتیاق داشته باشیم. وقتی هم که زمان از دست میره، توی دلمون حس کنیم که از دستمون رفت. این هم میشه تنبیه. اما تنبیه های سخت باعث میشه قسمت مغر کروکدیل ما (که تقریبا 50% تصمیمات انسان ها از آنجا صادر میشه) حالت تدافعی پیدا کنه و از ریشه با نماز خوندن مخالفت کنه. با خودش می گه سر وقت نماز که کلی انرژی از من می گیره، قضا هم بشه باز هم می خونه، کلی هم تنبیه داره. چیکار کنم که در کل بیخیال این قضیه بشه. اوون وقت کاری می کنه که هر وقت صدای اذان شنیدید، حس بدی به شما بده.
امام علی گفته که، اعمال خوب کوچک که استمرار پیدا می کنند بهتر از اعمال سنگین هستند که سخت هستند و یکبار انجام می دهید. دقیقا به خال زده. اینطوری میشه کاری کرد که مغز کروکدیل ما، جلوی اعمال ما رو نگیره و برعکس به ما کمک کنه که بیشتر معنوی بشیم.

خیلی کمالگرایی منم تقریبا همینم و خیلی اذیت میشم اما ی مدت که هی به خودت عادت بدی انجام بدی کاری رو ...

فکر نکنم برای من کمالگرایی باشه  بیشتر تو خانواده و فامیلهای خیلی نزدیک اینطوری هستیم و بیشتر از روی عادته ک بمنم منتقل شده.

عه جدی ساعت زنگی جوابه؟ از فردا امتحانش میکنم حتما😂👍

درسته باید برناممو تنظیم کنم دقیق بتونم نمازم بخونم چون خیلی حس خوبی میگیرم حس خوبش وصف نشدنیه

فکر کنم اول وقت خیلی بهتون می‌سازه درسته؟!

خیلیییی زیاد😁

بله خدارو شکر 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اگه سعادت داشته باشم نمازم اول وقته 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...