2777
2789

دیگه مثه قبل نشدین باهاش؟؟؟ 

من امشب دلم تیکه تیکه شد انگاری دیگ از چشام برا همیشه افتاد💔 سر هیچ و پوچ بهم گفت بخاطر دخترمون نبود نمیومدم خونه دلم نمیخاد اصلا ریختتو ببینم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرعت میخواد 

دلمو بشکونه دلشو میکشونم خوب می‌دونه رحم ندارم تو این موارد 

و متاسفانه من اخلاق بدی ک دارم اگ قهر کنم دیگه تمومه چون به شدت کینه ایم و قرار نیست هیچیو فراموش کنم تلافی همه رو در میارم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

همین دو روز پیش دعوامون شد .پاشد زنگ زد ب مامانش .سیر تاپیاز ماجرا رو براش تعریف .بعد از 9سال فک نمیکردم همچین ادمی باشه.مامانش زنگ زد ب من و گلگی کرد  .ب معنای واقعا خجالت کشیدم و شکستم .الانم قهریم .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

جرعت میخواد دلمو بشکونه دلشو میکشونم خوب می‌دونه رحم ندارم تو این موارد و متاسفانه من اخلاق بدی ک دا ...

خوشبحالت که کینه ای هستی .من احمق نمیتونم .یعنی ببینمش خندم میگیره تو اوج عصبانیت .کاش منم مث تو بودم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

جرعت میخواد دلمو بشکونه دلشو میکشونم خوب می‌دونه رحم ندارم تو این موارد و متاسفانه من اخلاق بدی ک دا ...

ای ولا خوب کاری کردی ب مردا نباید رو داد والله هرچه سردتر باشی بیشتر میمیرن برات 

اوخ اوخ چ کار زشتی کرده!!!

خیلی .هیچ جوره نمیتونم از ذهنم پاکش کنم .نمیدونم  چرا اینکارو کرد 

من همیشه صورتمو باسیلی سرخ میکردم.نمیزاشتم هیچ احد و ناسی متوجع دعوامون بشه .