2777
2789
عنوان

به طرز عجیبی همیشه قلبم نا آرومه

71 بازدید | 9 پست

خیلی غصه داره قلبم حتی تو روز های خوش

یه چیزی ازدرون همیشه ناراحتم میکنه

چیکار کنم به خدا پناه میبرم همش ولی فکر فکر نابودم میکنه تو شاد ترین روزا هم از درون ناراحتم

نماز میخونی ؟ 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نیست منم مثل تو آیا کدوم ترومای درمان نشده امون هست خدا عالم من رفتم دکتر ارامشبخش نوشته شکر خد ...

آروم میشی میخوابی

من منتظر میمونم همه بخوابن گریه کنم بخوابم دلم سنگینی میکنه واسه زار زدن

نه

یه مدت بخون ببین بهتر میشی یا نه 

از نظر مذهبی نمیگما از نظر علمی میگم چون بدن باید انرژی های منفی رو تخلیه کنه و این انرژی منفی که جمع بشه توی بدن باعث افسردگی و حس و حال های بد و... میشه و وقتی نماز میخونی این انرژی های منفی تخلیه میشن .

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

آروم میشی میخوابیمن منتظر میمونم همه بخوابن گریه کنم بخوابم دلم سنگینی میکنه واسه زار زدن

اره خیلی الان خوبم حتما برو دکتر و خودتو نجات بده 

من دو جلسه رفتم پیش ماما مرکز بهداشت گفت ک افسردگی بعد زایمانت شدیده 

و بخاطر گذشته و تروما با مشاوره قابل درمان نیست 

معرفی کرد پزشک 

و داروی فلوکسیتین اگ درست نوشته باشم داد 

گفت دو سه دوره بخوری کافیه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم