2777
2789
عنوان

مرد متاهلی ک با مادرش میخوابه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامم اسی چکار کردی؟

سلام،هیچ فرداش با شوهرم صحبت کردم،گفتم یه مرد نبایستی اجازه بده جز خودش کس دیگه ای بیاد تو رختخواب همسرش،اینو ک گفتم یکم فکر کرد گفت آره راست میگی💪🏻😁 من اشتباه کردم ببخشید،منم گفتم ببینم چی میشه

یا خدااااا جدی گفتی اینارو؟؟؟؟ یعنی چی مادرشوهر پیش زن و شوهر بخوابه؟؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳

اهم...ولی فعلا ک باشوهرم صحبت کردم،گفت اره کارم اشتباه بوده،سری بعد دیگه ببینیم چی میشه،این سری با جدیت رفتار میکنم،میگم یاشما بخواب تو پذیرایی مابریم اتاق،یا شما تو اتاق باشین ما پذیرایی

دیگه فکر میکنم بهونه الکی میاریاولا که کارخودتون اشتباه بوده هز اول بجای اتاق تو سالن خوابیدیدتهش هم ...

یعنی تو این نینیسایت فقط تنها ماییم ک تو پذیرایی میخوابیم؟ خب از اول تو پذیرایی جلو تلویزیون خوابیدیم دیگه عادت کردیم،چ بهونه ای وقتی مادرشوهرم نمیره تو اتاق بخوابه و دومتر اونورتر میخوابه...منم از سر لج گفتم بجای اینکه اونجا بخوابی بیا پیش ما بخواب اونم از خدا خواسته اومد،اون اگ شعور داسته باشه اولش میگه من خودم هفته ها اینجا میمونم،دوما هم پسرم در کل ده روز تو خونه نیست بذارم اینا راحت باشن چ لزومی داره وقتی خودم خونه زندگی دارم بیام شبم اینجا بمونم

من اینجا راحتم،اونجا ک راحت نیستم،شما بودی رک بهش میگفتی؟

مقصر در وهله ی اول مادرشوهرتون هستن که درک ندادن 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂