2777
2789
عنوان

مرد متاهلی ک با مادرش میخوابه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 135 پست
نه اینو میدونم ک شوهرم نمیخواد ببینه،ولی مادرشوهرم چرا،چون خیلی واضحه رفتارش ک از رو نمیره

خب مریضه دوست داره رابطه دو نفر دیگه ببینه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم اتاق خوابتون میخ هم داشت برید با شوهرت تو اتاق بخوابید در رو هم قفل کنید مهمون تو پذیرایی بخوابه 

همونطور که به پذیرایی عادت کردی اگه دو روز تحمل کنی به اتاق هم عادت میکنی 

شوهرت سر کار بودنی شما برو شب بمون خونه مادرشوهرت صبح زود پاشو بیا خونتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اینجوری راحتیم،اونم تو اتاق نمیخوابه،بخوابه هم چش و گوشش پیش ماست

دیگه فکر میکنم بهونه الکی میاری

اولا که کارخودتون اشتباه بوده هز اول بجای اتاق تو سالن خوابیدید

تهش هم که خودت گفتی بیا سه نفر کنار هم بخوابیم ...این مثلا تنبیهه؟؟؟

به نظر من که تو و شوهرت مقصرید نه اون خانم  

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب مریضه دوست داره رابطه دو نفر دیگه ببینه

خجالت بکش میتونی بگی مادره یکاری میکنه اینها رابطه نداشته باشن نمیتونی بگی دوست داره ببینه ...

هرچند بیچاره اون کاری نکرده این دوتا نمیرن تو اتاق بخوابن  بعدم توجیه میکنه اتاق راحت نیستیم یا اونجا هم حواسش به ماهست تو برو بزار حواسسش بهت باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خجالت بکش میتونی بگی مادره یکاری میکنه اینها رابطه نداشته باشن نمیتونی بگی دوست داره ببینه ...هرچند ...

خجالت و باید اون مادری بکشه که با این همه سن متوجه نیست نباید بیاد خونه پسرش دائم بخوابه چه معنی میده وقتی خودش خونه زندگی شوهر داره بیاد خونه پسرش دائم 

دیگه فکر میکنم بهونه الکی میاریاولا که کارخودتون اشتباه بوده هز اول بجای اتاق تو سالن خوابیدیدتهش هم ...

وا دوست داره تو سالن بخوابه خونه اش هست راحته اونجا بخوابه این خانم چی میخواد او وسط هرشب 

نمیدونم دیگه بخدا،پسرشم دیگه میبینه اون خودشو زده ب نفهمی،اینم‌خودشو‌ زده ب نفهمی،اصن یه کارایی میکن ...

حرفم شاید براتون خوشایند نباشه ولی اگر شما از ابتدا با جسارت رفتار میکردید اوضاع اینجور نمیشد، از روز اول باید حریم خودتون حفظ میکردید و اگر شرایط مناسب نبود تمکین نمیکردین تا شوهرتون به فکر راه چاره باشه. 

استارتر به مادرشوهرت بگو یکم خلاقیت داشته باشه.  تو مسائل زیادی میشه عروس رو آزار داد فقط گیر داده به مسئله رابطه و خواب شما😁

میخواد مادرشوهربازی دربیاره یا خط و نشون بکشه برات که هنوزم من اولویت پسرمم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

یکی نیس ب اینا بگه تو که اینجوری ای نمی تونی از پسرت دل بکنی و با کسی شریک بشی غلط کردی پسرتو زن دادی

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

تو هم شبابرو پیش پدرشوهرت بخواب

به شوهرتم بگو مادرت پیش تو هس دیگه تنها نیستی بابا تنهاس گناه داره، من میرم پیشش