2777
2789
عنوان

به آرامش نیاز دارم خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست
چی بگم بخدا  خیلی نا امیدم کرد

دکترت عوض کن . بعد سر بارداری دومم رو به موت بودم.  رفتم بیمارستان. یه عالمه خونریزی هم کرده بودم دکترم اومد با  شوخی و خنده می گفت نترسی ها. تازه کلی نازم می داد می گفت هیچی نیست. اینقدر بهم روحیه داد. خدا رو شکر بچم هم سالم به دنیا اومد

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
انشاالله گلم امیدت به خدا باشه اگر ایمان داشته باشی مطمعن باش به زودی چشمت روشن می شه از صمیم قلب بر ...

قربون تو مهربون

دعای مادر اونم زمانیکه نی نی تو دلشه رد خور نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به زودی مادرشی عزیزم

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
دکترت عوض کن . بعد سر بارداری دومم رو به موت بودم.  رفتم بیمارستان. یه عالمه خونریزی هم کرده بو ...

خداروشکر عزیزم

انشالله خدا حفظش کنه

این ماه داروهامو استفاده کنم ببینم چی میشه

انشالله خیره

مرسی از دلگرمیت

خداروشکر عزیزم انشالله خدا حفظش کنه این ماه داروهامو استفاده کنم ببینم چی میشه انشالله خیره مرسی ...

😘😘😘ماه بعد دیگه مامان شدی انشالله گلم. امید و توکل یادت نره

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
😘😘😘ماه بعد دیگه مامان شدی انشالله گلم. امید و توکل یادت نره

قربونت برم مهربون

انشالله اول خدا به همه یه نگاهی کنه به منم نگاه کنه

انشالله بیام عکس تست مثبتمو براتون بزارم

قربونت برم مهربون انشالله اول خدا به همه یه نگاهی کنه به منم نگاه کنه انشالله بیام عکس تست مثبتمو ...

ایشاللللللله😘😘😘😘

مرسی دوست خوبم انشالله خدا از زبونت بشنوه شماکه بارداری واسه منو همه منتظرا دعا کن انشالله نی نی ...

ببین عزیزم قولت میدم تا سال دیگ همین موقع نی نیتو زاییدی و میای اولین نفر من شیرینی میدی

من کائناتم زود جواب میده😊😊😊

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد