2777
2789
عنوان

به آرامش نیاز دارم خیلی حالم بده

325 بازدید | 30 پست

من 25 سالمه یک سالو نیمه ازدواج کردم.قبل از اینکه ازدواج کنم دوبار بخاطره کیستم عمل شدم .حالا میخوام بچه دار شم چند ماهه درگیرم تا اینکه رفتم عکس رنگی گرفتم یکی از لوله هام کامل بستس و چسبندگی داره دکتر گفت بهتره دوباره لاپراسکوپی شم اما من از چندتا دکتر شنیدم که خود لاپراسکوپی چسبندگی میاره.دکتر فعلا بهم دارو داده کلومیفن و هاش سی جی همه امیدم بخداست که به واسطه این امپولا باردار شم دکتر گفت چون یه لولت کامل بستس 50 درصد احتمال داره باردار شی گفت شاید ivf هم روت جواب نده خیلی داغونم ترخدا بهم بگین کسی مثل من بوده

عزیزم توکلت به خدا باشه برایه خدا کاری نداره که یه نی نی بهت بده امیدت از دست نده توکل کن و ایمان داشته باش که خدا بهترین ها رو برات مقدر می کنه مطمعن باش به زودی باردار می شی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم این دکترا همه چی رو با علم پزشکی می سنجن. یادت باشه که دست خدا بالای همه دست هاست. الان دیگه ناباروری نداریم. ممکنه درمان طول بکشه ولی بالاخره میشه. توکلت به خدا باشه. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیزم توکلت به خدا باشه برایه خدا کاری نداره که یه نی نی بهت بده امیدت از دست نده توکل کن و ایمان دا ...

مرسی دوست خوبم

انشالله خدا از زبونت بشنوه

شماکه بارداری واسه منو همه منتظرا دعا کن

انشالله نی نی گلتون بسلامتی بیاد بغلتون

بعدش تازه ivfکه به لوله ربط نداره.  جنین میره تو رحم دیگه  

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
انشاله  باردار میشی عزیزم به خدا توکل کن..زیر نظر پزشک زنان دیگه ای هم چکاپ شو انشاله نی نی دار ...

انشالله عزیزم 

حالا این ماه داروهامو استفاده کنم ببینم چی میشه انشالله که خیره