2777
2789
عنوان

توی خونه چی صداتون میکنن

239 بازدید | 32 پست

توی خونه چی صداتون میکنن. اسم مستعار دارین؟ من بابام صدام میکنه طلا

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آجیل

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

بابام میگه دخی یا گل من گلی🤭😂

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

اسمم اسفندیار صدام می‌کنند یوسف

چرا؟ جذابی مثلا؟

اسفندیار که خفن تره!

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

دیو سپید

😂😂😂

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.