این قرص خیلی خطرناک من بخاطر خوردن کلومیفن کیستم رشد کرد خودم نفهمیدم انقدر بزرگ شد که ترکید
سرخود ک نمیخورم کیست بشه زیر نظر دکتر میخورم روز ۱۲پریودم سونو میشم اگه فولیکولام بزرگ بشه امپول میده ک ازادشن کیست نشن ولی خب هر چقدم خطرناک باش چاره ای نیس ک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام امیدوارم همتون به زودی مادر بشید ..از گرده نخل که بارسلونا قاطی میکنن هم خودتون هم شوهراتون بخورید معجزه میکنه...از روز اول قاعدگی روزی ۷ انجیر رو بجوشانید وبخورید و روزی یک لیوان آب هویج
چرا سیناف بهت نداده تو این مدت؟من سیناف استفاده میکردم فولیکولم شد ۲۰ولی مشکل ما هم تنبلی تخمدان منه ...
اخه تو این دو سال هیچوقت بموقع دکتر نرفتم ک وسطاش بیخیال شدم یا رفتم قرصامو نخوردم کلن یه دوره قرص خوردم ک اونم دکتر گف فولیکول غالب نشده بعد چهارماه ازموقع ک میشه الان دوباره بهم همون قرصو داد دوبرابر مصرف کنم