2777
2789
این قرص خیلی خطرناک من بخاطر خوردن کلومیفن کیستم رشد کرد خودم نفهمیدم انقدر بزرگ شد که ترکید

سرخود ک نمیخورم کیست بشه زیر نظر دکتر میخورم روز ۱۲پریودم سونو میشم اگه فولیکولام بزرگ بشه امپول میده ک ازادشن کیست نشن ولی خب هر چقدم خطرناک باش چاره ای نیس ک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه قبل روزی یدونه خوردم سایزش ب.حدی نرسید ک ازادشن🥺 اینبار ببینیم چی میشه

چند وقته اقدامی؟

من ک دیگ از این ماه بوسیدم گذاشتم کنار قضیه بچه رو 

۱۳ماهه قرص دارو دیگ خسته شدم هم از هزینه هم از انتظار

چند وقته اقدامی؟من ک دیگ از این ماه بوسیدم گذاشتم کنار قضیه بچه رو ۱۳ماهه قرص دارو دیگ خسته شدم هم ا ...

نزدیک دوساله منم خسته شدم تا همین جالا از فکر خیال استرس بچه نازایی نزاشته بخابم 

نزدیک دوساله منم خسته شدم تا همین جالا از فکر خیال استرس بچه نازایی نزاشته بخابم

چرا سیناف بهت نداده تو این مدت؟من سیناف استفاده میکردم فولیکولم شد ۲۰

ولی مشکل ما هم تنبلی تخمدان منه هم شوهرم مشکل داره اسپرمشبخاطر این نگرفته تا الان

سلام امیدوارم همتون به زودی مادر بشید ..از گرده نخل که بارسلونا قاطی میکنن هم خودتون هم شوهراتون بخورید معجزه میکنه...از روز اول قاعدگی روزی ۷ انجیر رو بجوشانید  و‌بخورید و روزی یک لیوان آب هویج 

چرا سیناف بهت نداده تو این مدت؟من سیناف استفاده میکردم فولیکولم شد ۲۰ولی مشکل ما هم تنبلی تخمدان منه ...

اخه تو این دو سال هیچوقت بموقع دکتر نرفتم ک وسطاش بیخیال شدم یا رفتم قرصامو نخوردم کلن یه دوره قرص خوردم ک اونم دکتر گف فولیکول غالب نشده بعد چهارماه ازموقع ک میشه الان دوباره بهم همون قرصو داد دوبرابر مصرف کنم