2777
2789
عنوان

خانوما یعنی من مشکل روانی دارم

336 بازدید | 28 پست

سلام متاسفانه سر یه سری مسائل من خیلی عصبی شدم از قدیم بودم الان بدتر شدم 

دخترم اصلا اتاقش رو مرتب نمیکنه بی نظمه چند بار میگم مرتب کن وقتی میرم انگار نه انگار دیگه سرش داد میزنم و تحقیرش میکنم بعضی وقتها ، بعضی وقتها سر درس نخوندن کتکش هم زدم 

الانم میدونم اونم عصبی شده ناخون هاش رو میکنه ولی توی مدرسه همه ازش راصی هستن میترسم تو سری،خور بشه چکار کنم ؟؟ 

الان پسرم هم ۲ سالشه شب ظرف توت شرابی رو کامل برگردوند روی فرش محکم زدم تو سرش خیلی عذاب وجدان دارم ،دائم باید بگم نکن .

ماشاالله تمام کمد ها هرچی دستش باشه میریزه 

همه چیز رو تا اونجایی که میشه برداشتم بعضی چیزها واقعا دیگه جا نیست سرش داد میزنم 

جو خانه خودمون هم متشنج بود ولی مادرم خیلی مهربون تر بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچست..فقط ۲ سالشه

اخه ماشاالله شلوغ کاره 

بعد آنقدر شیرینه چند بار گفتن ببریم برای مدلینگ نبردم عکس ازش بگیرن 

ولی وقتی دست تنهام برای اینکه کار خطرناک نکنه سرش داد میزنم 

بخدا دارم شر شر عرق میرزم پنکه نمیزنم چون هرکاری کنیم میره نزدیکش

ن ی خورد باید کنترل رفتار داشته باشخب طبیعیه توم مادری خسته میشی ربات ک نیستی

راست میگی ؟؟ بخدا همش گفتم خاک تو سرم بچه هام فردا عرضه ندارن تو جامعه بزرگ بشن 

بخدا الان که تاپیک زدم تو کالسکه گذاشتم دارم راهش میبرم 

دخترم چی ؟؟ اونم عصبی شده سریع داد میزنه 

راست میگی ؟؟ بخدا همش گفتم خاک تو سرم بچه هام فردا عرضه ندارن تو جامعه بزرگ بشن بخدا الان که تاپیک ز ...

فقط باید رو اعصابت تمرکز کنی نفس عمیق بکشی

اون لحظه ک میخای داد بزنی

بچها یکم ترسیدن محبت بیشتر ببین درست میشن

فراموشی کیمیاست

راست میگی ؟؟ بخدا همش گفتم خاک تو سرم بچه هام فردا عرضه ندارن تو جامعه بزرگ بشن بخدا الان که تاپیک ز ...

من مامانم پرخاشگر بود شاغل بود دوتا بچه کوچیک و اینا خلاصه حس میکنم منم دارم مث اون میشم اصلاا بعضی مواقع میگم من یه ورژن بدتر مامانمم میشم چون خیلی بی حوصله و بی اعصابم

تا می‌تونی کتاب‌های روانشناسی کودک بخون یه سری از رفتارهای خود ما باعث میشه که بچه‌ها به حرفمون گوش ندن و همه اینا تکنیک داره با کتک زدن که کار درست نمی‌شه فقط اون بچه ممکنه عقده‌ای بشه تروما بگیره و روزای خوبی رو کنارتون نگذرونه همه ی ما خسته میشیم ممکنه کارایی ازمون سر بزنه که نباید ولی مهم اینه که یاد بگیریم چطور رفتار درست رو انجام بدیم و بی تفاوت نباشیم زمونه فرق کرده باید بتونیم خودمونو درست و اصولی هدایت کنیم که بچه هامون بتونن بدون آسیبایی که ما دیدیم زندگی کنن اون زمان امکانات نبود خیلی هم نمیشه به پدر مادرهای قدیم ایراد گرفت ولی الان که هست تکنیک زیاده واسه تربیت درست روزی یک دونه هم یاد بگیری سر سال ببین چقدر میشه 

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
فقط باید رو اعصابت تمرکز کنی نفس عمیق بکشیاون لحظه ک میخای داد بزنیبچها یکم ترسیدن محبت بیشتر ببین د ...

خدا کنه 

شوهرم هم سر همین بهم میگه چرا انقدر با بچه هادعوا داری ؟؟؟