2777
2789

من خودم دانش آموزم 

فقط یه چیزی می‌خوام بگم ک مامانا تروخدا بچه هارو تخت فشار قرار ندین ک باید بیست بشی باید فلان رشته رو انتخاب کنی و...

وضعیت امتحانا خیلی خرابه سوالات به شدت سخت طرح میشن 

واقعا من خودم شخصا خیلی موقع ها میگم ک حاضرم خودمو بکشم فقط از شر امتحانا و تخت فشار قرار گرفتن راحت بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دانش آموزم فقط یه چیزی می‌خوام بگم ک مامانا تروخدا بچه هارو تخت فشار قرار ندین ک باید بیست ب ...

نظام آموزشی غلطه بخاطر همین زیاد کسی به مدرسه و درس اهمیت نمی‌ده آنچنان ، بنظر خودم از زمانی که تنبیه بدنی ممنوع شد درس و سواد هم باهاش نابود شد 

نه والا مطالب کتابا هم قلمبه وسلمبه هستن

دقیقا بنظر من این نظام آموزشی تنها چیزی که باهاش مخالفه سواده ، همینطور که شما میگید این کلماتی که به کار می‌ره برای این بچه ها غیر قابل هضمه

نظام آموزشی غلطه بخاطر همین زیاد کسی به مدرسه و درس اهمیت نمی‌ده آنچنان ، بنظر خودم از زمانی که تنبی ...

الان تنبیه بدنی نیس درسته و البته خداروشکر ک نیس  چون بلاهایی ک سر ما دانش آموزان میارن از هزارتا تنبیه بدنی بالاتره 

جدا از بحث بنظر خودم بیشتر استرس ها مخصوصا برا دوره امتحانا علتش معلم هایی هستن ک نصف سال نمیان مدرسه حالا یا خودشون نمیان یا مجازی میشه حالا به هر حال درس نمیدن و زمان امتحانا هم انتظار نمره بالا و قبولی دارن همچنان خانواده ها