2777
2789

همسرم ک یِ زمانی دست چک‌ گرفته بود که موقع اول ۱۰ برگ دست چک میدن دفعه دومی ۲۵ برگ همچن چیزیه

این اولیش بود ۱۰ برگشت سه تا برگش برگشت خورده

به دوستش داده برگشت اینا خورده

الان این سه تا چک برگشت خورده تو دستمون باشه ببریم بانک میشه درستش کرد؟!

میشه باز دست چک گرف؟!

اخه میگن شاید بده یا دو سال دیگ طول اینا بکشه

میشه اینو یکی واسم واضع بگه؟!

اگر دسته چکتون صیادی و ثبتیه و دستتونه باید ثبت شده باشه ب اسم شوهرتون ک بتونه ببره باطل کنه اگرم قدیمی باشه در حد چند روز فوقش استعلام میگیرن ک مشکلی نداشته باشه و باطل میکنن...ولی در نهایت دسته چکو میدن بهشون مشکلی نداره

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
اگر دسته چکتون صیادی و ثبتیه و دستتونه باید ثبت شده باشه ب اسم شوهرتون ک بتونه ببره باطل کنه اگرم قد ...

صیادی نمیدونم سردرنمیارم که ثبتیه دیگه اره دیگه گفتم سه تا برگشت تو دستمون باشه ببریم بانک درس میکنن باز میدن دست چک چقدر طول میکشه ک؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیادی نمیدونم سردرنمیارم که ثبتیه دیگه اره دیگه گفتم سه تا برگشت تو دستمون باشه ببریم بانک درس میکنن ...

خب مطمین بشید چکا ب اسم همسرتون ثبت شده یا کلا رد دریافت شده باشه و ببرید بانک خودش باطل میکنه برگه چکو..مدت زمان صدور دسته چک جدید بستگی ب سیستم بانکتون داره..اگر برگه چکا مشکلی نداشته باشه و باطل شن..نهایتا ی هفته ای باید دسته چک بیاد اصولا..البته بازم بستگی ب بانک مد نظرتون داره

یعنی منظورتون باز بانک دست چک میده بهمون؟!

بله میده..همه برگه چکا استفاده شده ؟ یا هنوز برگه چک سفید داریذ تو دسته چک؟ بجز اون س تا برگشتی

خب مطمین بشید چکا ب اسم همسرتون ثبت شده یا کلا رد دریافت شده باشه و ببرید بانک خودش باطل میکنه برگه ...

چکا به اسم همسرمونه دیگه دیگ والا چیزی نمیدونم گفتم بهش تحقیق کنم بهت بگم

میگن رفع سو میکنن رفع سو یعنی چی؟!

چن مدت طول میکشه چقدر زمان میبره ک حدودی بگین دست چک جدید بگیریم؟!

اگه گرفتیم باز ۱۰ برگ میگیریم یا میریم ۲۵ تا برگ؟!

بله میده..همه برگه چکا استفاده شده ؟ یا هنوز برگه چک سفید داریذ تو دسته چک؟ بجز اون س تا برگشتی

اولین باره دست چک ک گرفتیم ۱۰ برگ بود دیگه 

اولا میگن ۱۰ برگ میدن تموم شد ۲۵ برگ میدن

حالا خلاصه اولین بارمون بود 

نه برگ سفیدی نداریم همه همشون استفاده شده جز ۳ تا برگشت داریم

این سه تا برگشتم ببریم بانک میگم چقدر زمان میبره تا درس بشه باز دوباره دست چک بدن بهمون اصلا میدن؟!

اخه میگن شاید بده یا دو سال دیگ طول اینا باش

اگ باز بدن باز ۱۰ برگ میدن یا ۲۵ برگ؟!

چکا به اسم همسرمونه دیگه دیگ والا چیزی نمیدونم گفتم بهش تحقیق کنم بهت بگممیگن رفع سو میکنن رفع سو یع ...

رفع سو شدن دسته چک ینی اون برگشتی برداشته بشه برای این کارم همین ک برگه چک پیشتونه و طلب رو دادین ینی مشکلی نداره ب شرط این ک اگر چکو در وجه شخصی ثبت کردین ب اسم خودتون برگردونه وگرنه بانک نمیتونه چکو رفع سو کنه اینو فقط پیگیر شید از همسرتون ک چک کنن چک ب اسمون خورده یا رد دریافت شده باشه..و برای رفع سو چک میگم اگر مشکل قانونی نداشته باشه سریع ۲۴ ساعته رفع سو میشه..و فردا درخواست دسته چک ثبت میشه..و بسته ب بانک از سه تا ده روز طول میکشه دسته چک جدید صادر شه و تعداد برگ هم باز بسگی ب بانک و روالش داره بعضی بانک ها با میانگین حسابتون و کارکرد حسابتون تعداد برگ چکتونو بیشتر و کمتر میدن

رفع سو شدن دسته چک ینی اون برگشتی برداشته بشه برای این کارم همین ک برگه چک پیشتونه و طلب رو دادین ین ...

خیلی ممنونم عزیزم از توضیحت دستت درد نکنه مرسی

یجوری گفتن شاید بده وگرنه دو سال فلان

باز هر چقدر مهم اینکه ی دوماهه اوکی کنیم

اگ برگشتی رو خب پرداخت کنیم خودمون مستقیم بدیم بهش چکو بده این هم میشه درسته؟!

منظورم رفع سو نشه پولشو به خودش بدیم چکو بگیریم

اره عزیزم میشه فقط حتما چکو برگردونن ب اسم خودتون..و یا اگر حساب مسدود نیس واریز کنین ب حساب و بگید برن بانک چکو پاس کنن اینجوری دیگه لازم نیس رفع سو یا باطل کنین