2777
2789
عنوان

اینایی که میخوام بگم رو هیشکی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 61 پست
اره رویابافی چون ذهن اشفته م رو اروم میکنه همش به سمتش کشیده میشم تو پیامام گفتم اینارو میدونم ، ام ...

نمیدونم‌واقعا

همش به همت و اراده خودت برمیگرده

هیچکس حتی روانشناس نمیتونه زیاد کمک کنه

اهمال کاری رو باید بذاری کنار

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اره قسمت اول پیامت : میدونم دقیقا خودمم تو پیاما بهش اشاره کردم این شده بهونه بعدش ، اخه میخوام اما ...

اصلا غیر طبیعی نیست این حالتات ولی نباید ادامه دار میشد تا الان. همه بعد یه بازه ای وارد دوران بلوغ میشیم. مه مغزی میاد سراغمون، رویا پردازی میکنیم، تو هپروت میگردیم تا وقتی هم که وارد دنیای واقعی نشیم که حالا یا دانشگاه رفتنه یا سر کار رفتن همین ادامه داره.

من خودم یه مدت دارو هم مصرف کردم و تراپی هم رفتم و واقعا تاثیر داشت روم. ممکنه نقص توجه داری و باید دارو دریافت کنی. با یه تراپیست مشورت کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا دوس ندارم باهاش ازدواج کنم ، چون رفتم براش گفتم که چقدر سهل انگاری کردم تو درسا همه چیزای درسی ک ...

من خودم نسبت به رفتن پیش روان‌پزشک خیلی گارد دارم و اصلا دلم نمیخاد برم ولی این چند روزه که مشکل دوری از درس و اینا برای خودمم خیلی اذیت کننده بود و حالمو به شدت بد میکرد تو همین سایت و بقیه گوگل و اینا دیدم که خوردن یه سری داروهای ساده باعث میشه ادم برگرده به ورژن اصلی خودش و تمرکزش رو درس و اینا بیشتر بشه

من خودم که امتحانش نکردم و نمیدونمم میخام بکنم یا نه ولی بنظرم توهم اگه میخوای یه جلسه برو پیش روانپزشک 

پدر و مادرت گناه دارنبهشون بگو که امیدوار نباشن

از عذاب وجدانش دارم میسوزم تو نمیدونییی هر شب گریه میکنم بابام که زنگ میزنه میگه دکتر 😭

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

این اهمال کاری و که دیدم یاد خودم افتادم😂😂😂🤦🏻‍♀️ سال کنکورم اینطوری بودم، رشتم تجربی بود و خب ا ...

چرا عزیزم ، همون دیگه گفتم که راهنمایی اینجوری نبودم درسم خوب بود اما به هنر علاقه داشتم دیگه مامانم بزور منو نوشت تجربی و من از شانسم کرونا اومد و همچی مجازی شد منم تو یوتیوب و کانال و... دنبال تئوری های هنر و نقاشی بودم که اخرش اینجوری شد 

چون میدونی چیه  ادم بدون هدف موفق نمیشه من الان ته مسیری که توش هستم اون چیزی نیست که من میخوام برا همین تلاش نمیکنم 

اما مگه میشه اخه چرا باید انقدر بذارمش کنار ینی حتی اصلاااا نمیتونم برم سمتشون سریع فکرم میره یجای دیگه 

دلم نمبخواد اینجوری باشه ، دوست دارم بشینم بخونمشون اما نمیتونم واقعا اصلا دیونه شدم 

الهی بمیرممیگذره اگه میتونی یه سال دیگه هم بمون و به ارزوشون برسونشونالبته همین الانم دیر نشده

تنها کسی که میتونه نجاتم بده خودمم ولی ای کاش معجزه یا تلنگری بهم وارد میشد 🥺

من خودم نسبت به رفتن پیش روان‌پزشک خیلی گارد دارم و اصلا دلم نمیخاد برم ولی این چند روزه که مشکل دور ...

عزیزم اخه منی که حتی واسه رفتن به محل ازمون ، مامانم باهام میاد ، چه دلیلی دارم که بگم میخوام به روان شناس یا روان پزشک مراجعه کنم ؟ بلاخره پیگیر میشن میفهمن 

حتی دوستام تلفنی زنگ میزنن جواب نمیدم چون مامان اینا میشنون ...

الان چیشد؟ تونستین موفق بشین ؟ اوضاع خوبه؟

اره خداروشکر. با خانوادم صحبت کردم گفتم میخوام کنکور انسانی بدم. دم ثبت نام کنکور بود، قبول کردن و خب بعدش از استرس شروع نمی‌کردم

سه ماه مونده بود به کنکور که شروع کردم

اما خیلی جدی

الان دانشجوی جامعه شناسیم ترم ۶

اگه کمکی از دستم برمیاد حتی در حد صحبت خوشحال میشم کمکت کنم

همین الانم که اومدم اینجا عنوان کردم و باهاتون حرف زدم حالم بهتر شد امیدوارم بتونم سرنوشتم رو تغییر بدم 😢

همین الانم که اومدم اینجا عنوان کردم و باهاتون حرف زدم حالم بهتر شد امیدوارم بتونم سرنوشتم رو تغییر ...

خداروشکر، میتونی فقط باید جدی بگیری، کل نگر نباش جز نگر باش یعنی به جای این که به کل کتاب شیمی دوازدهم فکر کنی فقط سعی کن رو به درسش حواستو بذاری اینجوری خورد خورد میزی جلو یه هو میبینی کلشو خوندی👌🏻

خداروشکر، میتونی فقط باید جدی بگیری، کل نگر نباش جز نگر باش یعنی به جای این که به کل کتاب شیمی دوازد ...

مرسی عزیزم ممنون ازت ، فقط برام دعا کن 😥❤️