2777
2789
عنوان

اینایی که میخوام بگم رو هیشکی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 61 پست

با این کار ها و افکار داری خودتا داغون میکنی 

به خودت بیا 

ی فکری به حال خودت کن 

یا بشین درستو خوب بخون بری دانشگاه و اینده ای خوبی داشته باشی

یا دنبال ی مهارت و حرفه باش باهاش پول در بیاری 

چیه این افکار پوچ

چند سال دیگه غصه میخوری چرا ب موقع اش درس نخوندم یا فلان کار را نکردم 

ی مدت گوشی و اینستا و اینام فاصله بگیر تا دیگه پیج شو دنبال نکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذاتا این مشاورای کنکور یا استادای کنکور که جوون و خوشتیپن کارشون همینه از همین پول در میارن. دخترای ...

نه پسره اصلا اینجوری نبود خیلی متین و رسمی ، من تو همون موسسه عکسای مشاورا رو دیده بودم خیلی زشت بودن برا همین گفتم من عمرا از اینا خوشم بیاد برا همین جنسیت تعیین نکردم تا دستشون برای انتخاب مشاور خوب ، باز باشه 

ولی یه دفعه یه خوشگل و خوش صدا و خوش اخلاق فرستادن 😂😂😭 این پسرا اصلا نه اسمش تو سایت بود نه عکسش نمیدونم جریانش چی بود 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

خو مشکل اینه که انقدر از درس دور شدم که دوباره برشتن بهش برام سخت شده

ببین تو ذهنت داره از هر روشی استفاده میکنه که نزاره درس بخونی. ناخوداگاهت داره با این عشق و عاشقی بازیا جلو درس خوندنت رو میگیره .‌چرا ؟ چون توی ناخوداگاهت درس خوندن سخته برات. قبول شدن از کنکور غوله برات. هی داری به تعویق میندازیش با هر روشی که یکیشم همین عاشق استاد و مشاور شدنه.

تو قبل از هر چیزی به یه روانشناس و تراپی نیاز داری.

بعدشم اصلا از جو درس دور نشدی این فقط فکر اشتباه خودته.

پس منی که یه بار کنکور دادم قبول شدم رفتم دانشگاه بعد دوباره انصراف داده بعد ۴ سال دوباره کنکور دادم و قبول شدم و عملا هم خیلی درس نخوندم. برای هیچکدوم از کنکورایی که دادم ولی اولی رو ۱۴ هزار اوردم دومی رو ۲۰ هزار با جفتشم رفتم دانشگاه دولتی و رشته ی خوبم درس خوندم چی‌ بگم؟  

اقا دوس ندارم باهاش ازدواج کنم ، چون رفتم براش گفتم که چقدر سهل انگاری کردم تو درسا همه چیزای درسی ک ...

این اهمال کاری و که دیدم یاد خودم افتادم😂😂😂🤦🏻‍♀️ سال کنکورم اینطوری بودم، رشتم تجربی بود و خب اصلا علاقه نداشتم، پشت کنکور موندمو برا انسانی خوندم و چون علاقه داشتم اهمال کاری در کار نبود سال دوم و الان دانشجوعم. مطمئنی از بی انگیزگی و عدم علاقه نیست؟

من بخاطر همین ‌موضوع مشاورمو خانم انتخاب کردم

پسر میبینم جیغ میزنم فرار میکنم 😐

بابا بزن اینستاتو پاک کن مشاور کیلویی چند

تو عاشق تصورات ذهنت شدی نه اون

چون تو یک ماه نمیشه عاشق کسی شد اونم از رو صدا

تو داری از درس فرار میکنی

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

با این کار ها و افکار داری خودتا داغون میکنی به خودت بیا ی فکری به حال خودت کن یا بشین درستو خوب بخو ...

همین الانم دارم غصه میخورم بخدا ولی اصلا نمیفهمم چرا این کتابو همش میذارم زمین کاش میمردم

نه پسره اصلا اینجوری نبود خیلی متین و رسمی ، من تو همون موسسه عکسای مشاورا رو دیده بودم خیلی زشت بود ...

من یه معلم شیمی کنکور داشتم دانشجوی پزشکی بود اون موقع عاشقش شدم خوش صدا و خوش تیپ و خوشگل. حدودا ۲ سال پیش و با فاصله ی ۸ سال دیدمش. فهمیدم نه خوشگله نه خوش هیکله و نه حتی خوش صداس. همش توهم من بود. چرا ؟ چون جوون بود و سن و سالش بهم میخورد و مجرد بود. البته این توهم من برام سود داشت و شیمی نهایی رو ۲۰ شدم و تو کنکور ریاضی ام ۳۰ درصد شیمی زدم 😂

ببین تو ذهنت داره از هر روشی استفاده میکنه که نزاره درس بخونی. ناخوداگاهت داره با این عشق و عاشقی با ...

اره قسمت اول پیامت : میدونم دقیقا خودمم تو پیاما بهش اشاره کردم این شده بهونه 

بعدش ، اخه میخوام اما نمیتونم به یک ساعت نکشیده ذهنم منحرف میشه 

واقعا قبلش اصلا اصلا اینجوری نبودم دوران راهنمایی ولی از اون به بعد انگار حال حوصله درسو ندارم از طرفی نمیخوام دانشگاه ازاد برم حتما دلم میخواد رشته خوب بیارم ولی تلاشی نمیبینم ...💔 

من یه معلم شیمی کنکور داشتم دانشجوی پزشکی بود اون موقع عاشقش شدم خوش صدا و خوش تیپ و خوشگل. حدودا ۲ ...

بابا این واقعا خوبه بخدا 😂😂 قیافش انگار مهندسه کاش میشد عکسشو بذارم 

من مانال دارم اما بچه درس خونی تووش نیس یه عده هستن فقط اونجا چت میکنن

اگه با هی فایل فرستادن و فیلم گذاشتن تو کانال باعث میشه بخونی دارم لینکش بهت میدم 

مشغول نوشتن رمانمم😍

همه سال کنکور مثل تو میشن همههههههه، فقط اون تعداد محدودی قبول میشن که یکم بیشتر خوندن. گوشیو ماچ کن بذار کنار اگه خوابت نمیاد بخون اگه میاد بگیر بخواب صبح پاشو بخون. بذار بهت انگیزه بدم😂😂 فکر کن ممکنه دو سال دیگه تو خونه خودت باشی در حالی که دانشجوی رشته ی خودتم هستی ولی اگه نخونی دو سال دیگه بااااز همینجایی که الان هستی

من بخاطر همین ‌موضوع مشاورمو خانم انتخاب کردمپسر میبینم جیغ میزنم فرار میکنم 😐بابا بزن اینستاتو پاک ...

اره رویابافی چون ذهن اشفته م رو اروم میکنه  همش به سمتش کشیده میشم 

تو پیامام گفتم اینارو میدونم ، اما اینکه چیکار کنم بشینم سر درسم اینکارو نمیدونم 🥺

همین الانم دارم غصه میخورم بخدا ولی اصلا نمیفهمم چرا این کتابو همش میذارم زمین کاش میمردم

خدا نکنه 

ی دوره ایه میگذره 

با خودت رو راست باش 

گوشی را دور کن فقط همه چی درست میشع