2777
2789
عنوان

اینایی که میخوام بگم رو هیشکی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 61 پست
بعد خواننده های مورد علاقه‌ش ، با همون دختره مشترک بود الان دختره همون خواننده مورد علاقه هه رو آنفا ...

واقعا روحشم خبر نداره که یه نفر مث من اینجوری ... خاک تو سرم 

کاش بمیرم بدرد چی میخورم آخه 

پس فردا امتحان سلامت بهداشت دارم قرار بود امروز نصفشو بخونم نخوندم

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

خو مشکل اینه که انقدر از درس دور شدم که دوباره برشتن بهش برام سخت شده

همه پیام هات نیومده بود موقعی که من اینو نوشتم 

ببین این کانال های هستن بچه درس خون دارن یا مثلا افرادی هستن زیاد میخونن هاا یکم پیگیری حالشون بشو ببین استرس نمیگیری بخونی؟😂😐

رو من اثر داره این مورد

مشغول نوشتن رمانمم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا روحشم خبر نداره که یه نفر مث من اینجوری ... خاک تو سرم کاش بمیرم بدرد چی میخورم آخه پس فردا ام ...

خب ببینن این رسیدن بهش یه جورایی محاله..فعلا درس بخون یا هدف اینکه دانشگاهتون یکی در بیاد شاید یه فرجی شد

ذاتا این مشاورای کنکور یا استادای کنکور که جوون و خوشتیپن کارشون همینه از همین پول در میارن. دخترای دبیرستانی توهم میزنن عاشقشون میشن و هی باهاشون ادامه میدن. هر وقت رفتی دانشگاه میبینی هزار تا خوشگل تر و خوش تیپ تر از اون هست عاشق اونا میشی نگران نباش. 

یه مدت درسو ول کن

ن وقت هدر بده ن پول

سنکاتو با خودت وا بکن بعد بشین سر درست

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

با این دیدگاه که شوهر دکتر زن دکتر میخاد درس بخون فعلا بقیشم خدا کریمه🤣😭😭نمی‌دونم طبیعیه یا نه ول ...

اقا دوس ندارم باهاش ازدواج کنم ، چون رفتم براش گفتم که چقدر سهل انگاری کردم تو درسا همه چیزای درسی که از مامانم پنهان کردم رو رفتم بهش گفتم ، این شخصیت ادمو ضعیف میکنه دیگه 

اونم ۱۰ ۲۰ تا ویس انگیزشی فرستاد ، خواستم گریه کنم اخه پسر اینارو تو براااا کی میگییی من که اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیستم 

از این جهت ازدواج کلا اینجوری نیستم که بخوام دلم میخواد بذارمش کنار و بشینم سر درسم ، قضیه ای که براش ناراحتم اینه که نمیتونم تمرکز کنم همش اهمال کاری میکنم

ببین درست میکنما ولی اگه راهنمایی میخوای به نظرم تنها راه افزایش اعتماد بنفسه و این که بهش فکر نکنی. نه که الان اعتماد بنفست پایین باشه ها نه اصلااا اما وقتی آنقدر خودتو بالا بدونی که هیچ مردی از نظرت در خدا نباشه از این یارو هم زده میشی. نقاط ضعفی اگه توش دیدی به اونا فکر کن اصلا به محاسنش فکر نکن

همه پیام هات نیومده بود موقعی که من اینو نوشتم ببین این کانال های هستن بچه درس خون دارن یا مثلا افرا ...

من مانال دارم اما بچه درس خونی تووش نیس یه عده هستن فقط اونجا چت میکنن 

ببین درست میکنما ولی اگه راهنمایی میخوای به نظرم تنها راه افزایش اعتماد بنفسه و این که بهش فکر نکنی. ...

مشکلم درسامه نمیدونم چرا نمیخونم هرکار میکنم بازم نمیتونم