2777
2789
عنوان

به خاطر بچه ها با همسایه بحثمون شدعذاب وجدان دارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 134 پست
والا بچه من که ۹ساله شه این چیزها رو نمیدونه .

متاسفانه بعضیا می دونن

یکی از بچه ها زنگ تفریح هی می خونده کاندوم کادو اوردیم آبروتون رو بردیم

بهش گفتم بگیه شعر دیگه بخون گفت مگه بده کاندوم لازمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بهتر بود یه گوشه ای می‌دادی چون ممکنه خود بنده خدا ندونه دخترش به این حد رسیده

تازه اومدیم همسایه هاروخوب نمی‌شناسم ،میترسم مشکل درست کنن

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

یعنی ریدم تو این گوشی که دادن دست بچه تو اینستا اکسپلور همه این چرت و پرتا هست کافیه یه کلمه بشنوه ک ...

منم انقدر بدم میاد گوشی دست بچه باشه

متنفرم از اینکار.

به بچه ۲ ساله گوشی میییییدن تا وقتی بزرگه شه براش بخرن من کاملا مخالفم با این موضوع

نه معلومه که نه برای چی هفت ساله باید از این چیزا بدونه نمیخواد عذاب وجدان بگیری اینده بچت فکرکن نم ...

میترسم شربه پاکنه

متاسفانه بعضیا می دوننیکی از بچه ها زنگ تفریح هی می خونده کاندوم کادو اوردیم آبروتون رو بردیمبهش گفت ...

یاااا خدا 😮 فیوز سوزوندم اینا چیه خداوکیلی از کجا یاد میگیرن

یعنی ریدم تو این گوشی که دادن دست بچه تو اینستا اکسپلور همه این چرت و پرتا هست کافیه یه کلمه بشنوه ک ...

آره واقعا پدرومادرا باید خیلی مواظب باشن

من دلم به حال اون بچه هم سوخت که توی این سن چه چیزایی رو فهمیده این اطلاعات ناخودآگاه از کودکی دورش می‌کنه

اصلا نزار بچت بره بیرون بازی کنه کوچه جای بازی نیست ضمنا من بودم به اون مادر هم میگفتم دخترش چطور صح ...

کوچه نمیره،،من خیاطی میکنم جلوی مغازه پیش خودم دوستاش میان پیشش

چ دلهره ای قشنگ همه رو میذاشتی کف دسشتربیت بچت مهم تره سالها جبران نمیشه اثزات این حرفا

دقیقا حق ترین حرفو زدی من خودم ۷هشت سالم بود یه دوسای داشتم دوسال بزرگتر بود یعنی همه چیزیو با جزئیات برامون تعریف میکرد تا مدت ها ازبابام بدم میومد😞

من بودم نمی‌ذاشتم دیگه باهاش بگرده و رک هم به مادرش میگفتم

باهمسایه ها آشنا نیستم،واسه همچین چیزی منوپخورد اگه تعریف میکردم چیکارمیکرد