2777
2789
عنوان

به خاطر بچه ها با همسایه بحثمون شدعذاب وجدان دارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 134 پست
ما یه بچه هفت ساله این حرفا رو بزنه کلی نگران میشیم من موندم خارجیا چجوری از دبستان مسائل جنسی رو تو ...

اوما رابطه جنسی کامل در سن پایین براشون عادیشده ما خداروشکر نه این چیزا رو هنوز رعایت میکنیم 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

مقصر می دونی کیه ؟ بیشتر شما والدین مقصر هستید ،چطور اجازه میدی بدون نظارت شما ،دخترت بیرون از منزل ...

هیچوقت اجازه ندادم با هرکسی دوست بشه ،،،همیشه جلوی چشم خودم بادوستاش بازی کرده،،این مدت فشارکاریم خیلی زیاد بود وکم توجهی کردم بله تغییر خودمم هست ولی انبار بیشتر حواسم رو جمع میکنم 

رودربایستی من به خاطر سنه اون خانم بود

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت اجازه ندادم با هرکسی دوست بشه ،،،همیشه جلوی چشم خودم بادوستاش بازی کرده،،این مدت فشارکاریم خی ...

بعد از این هم لطفا سر تربیت بچه ت با کسی ،رودربایستی نداشته باشن هر چقدر که طرف محترم و به قولی مسن باشه 

ایشون اگه شعور کافی داشتن بلند نمی کردن به خاطر همچین مسئله ای بیان دم درتون 

به هر حال شما اختیار دخترتون دارید و حتما صلاح دیدید که باهم بازی نکنن ،دیگه بحث و دلخوری مادرا بی معنیه

😐🤷🏻‍♀️
نه اصلا قصدخریدگوشی ندارم،گوشی خودم پرازبازیه وقتی حوصله اش سرمیره باگوشی خودم بازی می‌کنه کلا برای ...

بله منظورم این بود که به خاطر این دختر همسایتون رفتار خشن باهاش نکن 

خیلی خوب کاری میکنی 

رو بازی هایی که نصب میکنی هم نظارت داشته باش

بازی های خشن برا روحیش اصلا خوب نیست

خو او خانواده گ*ه میخوره اول گوشی میزاره دست بچه دوم بسته فعال می‌کنه براش سوم اینستا نصب می‌کنه چها ...

صد درصد خانواده مقصره 

بعضیا به عنوان صدا خفه کن استفاده میکنن از گوشی 

همین بچه ها میرینن تو تربیت بچه های با خانواده

بعد از این هم لطفا سر تربیت بچه ت با کسی ،رودربایستی نداشته باشن هر چقدر که طرف محترم و به قولی مسن ...

بله عزیزم موافقم تربیت بچه چیز شوخی برداری نیست خانواده شوهرمن خیلی بی پرده ن یعنی مادرشوهرم جلو پسراش هر حرفی حتی مسائل جنسی حرف میزنه من حالم بد میشه بخاطر همین هیچ وقت اجازه نمیدم دخترم باهاشون تنها باشه وقتایی هم که کنارمه میبینم شروع کردن دست بچه مو میگیرم خداحافظی میکنم چندین بار گلایه کردن ولی من محل ندادم

بله عزیزم موافقم تربیت بچه چیز شوخی برداری نیست خانواده شوهرمن خیلی بی پرده ن یعنی مادرشوهرم جلو پسر ...

خواهرشوهرمنم. بی پرده اس ،،وقتی میگم ملاحظه کن ناراحت میشه میگه فکرمیکنی دخترت چیزی نمیدونه

خواهرشوهرمنم. بی پرده اس ،،وقتی میگم ملاحظه کن ناراحت میشه میگه فکرمیکنی دخترت چیزی نمیدونه

منم میگم خوشم نمیاد بچه م از الان چشمو گوشش باز بشه میگه بچه س نمیفهمه چی میگیم بعدشم باید بفهمه دیگه فردا بزرگ شد بدونه چی به چیه خیلی بی منطقه شوهرم همیشه میگه حلالش نمیکنم از همون بچگی کاری با ما کرد همه بلوغ زودرس شدیم

منم میگم خوشم نمیاد بچه م از الان چشمو گوشش باز بشه میگه بچه س نمیفهمه چی میگیم بعدشم باید بفهمه دیگ ...

به من میگه طرز فکرت غلطه،،گیریم طرزفکرم غلطه ،،آخه به توچه من می‌خوام بچمو باهمین طرز فکر بزرگ کنم 

دخترخودش ۱۴ سالگی بایه مرد زن و بچه دار فرار کرد انقدرکه طرزفکرش درست وبازبود وحالا۱۹ سالگی بعد یه بچه طلاق گرفت

به من میگه طرز فکرت غلطه،،گیریم طرزفکرم غلطه ،،آخه به توچه من می‌خوام بچمو باهمین طرز فکر بزرگ کنم د ...

عزیزم همه حرفای اطرافیانو ول کن یه مادر صلاح بچه شو بهتر میدونه خودت مواظب بچه ت باش زمونه بدی شده به هیچ کس اعتماد نکن بچه ها فرشتن ولی  ما بزرگترا تبدیل به اژدهاشون میکنیم اون بچه هم احتمال زیاد مقصر پدرمادرشن

عزیزم همه حرفای اطرافیانو ول کن یه مادر صلاح بچه شو بهتر میدونه خودت مواظب بچه ت باش زمونه بدی شده ب ...

واقعا از راهنمایی تون ممنونم،قصدنداشتم برای اون خانم چیزی رو تعریف کنم ولی نظرات مثبتی دیدم ونظرم عوض شد💐💐🌹🌹