2777
2789
عنوان

رفتار همسر شما با باجناق و خواهر خانمش چطوریه؟ مال من خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 92 پست

چقققدر بد هست آدم تو این جور موقعیت ها گیر کنه. 

برام یک سوال پیش اومر چطور خواهرتون از اخم ایشون متوجه نمیشه.!!!!!

به نظرم خودش باید متوجه بشه و رعایت حال شما رو بکنه.

از وقتی مامان شدم میفهمم مامان چه زحمتی کشیده . مامان عاشقتم .
نه جلوی اون دعوا نمیکنه اخم میکنه بعدش با هام دعوا می کنه حتی یه بار پشت فرمون همدیگه رو زدیم خیلی ح ...

از این به بعد تو هم نرو برای مادرش کار انجام بده چون اینطور که معلومه برات وظیفه شده نه لطف شوهرت پررو شده 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودش هم خجالت میکشه ولی بین ما این تعارفها زیاد نیست هر کس هر کاری دستش بیاد انجام میده اونم که ...

ببین بین شما ازین چیزا نیس درست.اما ادم میگه شوهر خواهر همیشه فلان محبت و داره شوهر خودش چی.بالاخره اگه باهم ندارین دو طرفه هست دیگه.شوهر اون اونجوری باید یکم حواسش باشه.شوهر شمام اینجوریه باید حواست باشه زیاده روی نکنین.اگه در این حد دردسر شده براتون

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد

شوهر منم با باجناقش مشکل داشت 

اون اوایلش میگفت چرا اصلا صدات میکنه 

حالا من با این شوهر خواهرم بزرگ شده بودم 

بعد دیدیم که حساسن من و خواهرم بیخیال جفتشون شدیم 

میرفتیم جایی هر کدام به بهانه ای نمیامدن .... 

خلاصه دیدن ما اهمیت نمیدیم یواش یواش حساسیت ها کم شد

الان اینقدر با هم خوبن که بر علیه ما نقشه هم میکشن با هم

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
تازه فقط این نیست من می خوام خانوادم رو دعوت کنم میگه خواهر تو شوهرش رو نبیاید بگی اونا یکساله ما رو ...

خب عزیز دلم شما مثلا جاریت یکسال دعوتت نکنه بعد شوهرت بگه دعوتشون کن چه عکس العملی نشون میدی؟ خب شما چرا فکر نمیکنی شوهر خواهرتونم حتما خوشش نمیاد که دعوتتون کنه وگرنه اگه شما خواهری خواهرتونم باید مثل خودتون باشه دعوتتون کنه هر اشتباهی رو از جانب شوهرت نبین

چقققدر بد هست آدم تو این جور موقعیت ها گیر کنه.  برام یک سوال پیش اومر چطور خواهرتون از اخم ای ...

خودش تقریبا متوجه میشه ولی رعایت نمی کنه بعد خانواده من توقع دارن که شوهرم این کار رو بکنه میگن مگه چیه هم مسیرت دیگه

ببین بین شما ازین چیزا نیس درست.اما ادم میگه شوهر خواهر همیشه فلان محبت و داره شوهر خودش چی.بالاخره ...

اون شوهر خواهرم هیچی براش مهم نیست مثلا اگر کسی همینطوری سر زده هم بره براش مهم نیست یا بره چند شب بمونه ولی شوهر من خیلی دیسیپلین داره

خودش تقریبا متوجه میشه ولی رعایت نمی کنه بعد خانواده من توقع دارن که شوهرم این کار رو بکنه میگن مگه ...

ببخشید اینو میگم اما بنظرم انقدر ک تو هوای خواهرتو داری اون نداره.اگه متوجه اخم میشه پس ملومه ک بعدش باهم داعواتونم میشه چطور براش مهم نیس

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد

شوهر من هنوز باجناق دار نشده 😁😁😁😁 .

اما بابام با باجناق هاش ( ۳ نفر میشن با هم ) خیلی خوبن با همدیگه مثل داداشن . به طری که اگر غریبه ها ببینن فکر میکنن اینا داداشن باهم بعد که میفهمن باجناقن کلی تعجب میکنن 

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔 حتی اگر شده یه صلوات 😢
خب عزیز دلم شما مثلا جاریت یکسال دعوتت نکنه بعد شوهرت بگه دعوتشون کن چه عکس العملی نشون میدی؟ خب شما ...

خواهرم توی این یه سال زایمان کرد و بچه اش هم مریضه وگرنه قبلا مرتب دعوت می کرد

من بابام با باجناق هاش خیلی خوب بود الانم بهترین دوستش شوهرخاله ام هست حتی از برادرای خودش خیلی بیشت ...

بعضی مردها حسودن به باجناق حسادت میکنن 

مگر اینکه شوهر خواهرت بی احترامی چیزی کرده باشه والا از حسادت شوهرته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اون شوهر خواهرم هیچی براش مهم نیست مثلا اگر کسی همینطوری سر زده هم بره براش مهم نیست یا بره چند شب ب ...

پس چرا برا همچین خواهری دل میسوزونی خدایی من جای خواهرت باشم ببینم مشکل برای خواهرم بوجود اوردم اصلا یا خونه ی مادرم نمیرم یا شوهرمو ادب میکنم یا اصلا ماشین میخرم خودم رفت و آمد میکنم

ببخشید اینو میگم اما بنظرم انقدر ک تو هوای خواهرتو داری اون نداره.اگه متوجه اخم میشه پس ملومه ک بعدش ...

نه بیشتر منظورشون اینه که شوهرت وظیفشه این کار رو بکنه