الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
معلم هایی که سر کلاسشون آرامش داشتم و کلا با محبت رفتار میکردن رو واقعا دلتنگشم هرچند انگشت شمار بودن
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
خونه نزدیک مدرسه بود معلمم با مهربونی دستمو گرفت و آورد خونه تحویل مامانم داد یه حس عجیبی داشتم و دارم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه معلم داشتیم دکتری عرفان داشت گفت هیچ وقت برای کسی کاری نکنید چون حتما ناشکر میکنه دلتون میشکنه همیشه اگرم برای کسی میخاید فداکاری و از خودگذشتگی کنید برای رضای خدا کنید نه برای رضای اون شخص چون تنها کسی که توی عالم جواب خوبی رو با خوبی میده خود خداست
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه استاد روانشناسی هم داشتیم تو تلویزیون میاد گفت زنها اگر یه بار برای یه چیزی غصه خوردن گریه کردن دفعه بعدی بخان بازم سر همون موضوع ناراحت بشن مقصر خودشون هستن نباید بزارید سر یه موضوع دوبار ناراحت بشید وقتی ناراحت شدید کاری کنید نتونند دوباره ناراحتتون بکنند