2777
2789
عنوان

رفتار های خوبی که از معلمتون یادتونه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم چه سالی بود معلم اول صبحی میگفت مقنعه ها رو دربیاوریم موهاتون آزاد و رها باشه کلا خیلی حس راحتی و آرامش میدادیه معلم پرورشی داشتم هر جلسه میومد یه کتابچه داشت یه چیزی یادمون میداد قدرت نه گفتن 

بهترین و بزرگترین درس زندگی رو یادمون داد 

اون موقع مسخره بنظر میومد ولی با بزرگتر شدن دیدم چه لطف بزرگی در حق ما کرده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه استاد روانشناسی هم داشتیم تو تلویزیون میاد گفت زنها اگر یه بار برای یه چیزی غصه خوردن گریه کردن د ...

آفرین به شما ک اینقدر دقیق حرف معلما رو یادتون مونده انشاالله تو زندگی هم بکار بگیری

کلاس پنجم که بودم یه روز دل پیچه گرفتم معلمم برام چای نبات آورد و من حس خوبی گرفتم از مهربونیش

اره منم این اتفاق برام افتاده و خیلی از توجه اون معلم خوشحال شدم

یه معلم داشتیم دکتری عرفان داشت گفت هیچ وقت برای کسی کاری نکنید چون حتما ناشکر می‌کنه دلتون می‌شکنه ...

چقدر حرفش درست بوده👍

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
چرا عزیزم؟

سه سال پیش پسرم مریض شد از اون وقت کلا چیزی یادم نمیمونه 

خنگ نیستما ولی فشار روحیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعا معلمی فرصتیه که توی زندگیت با کارات یا نفرین جمع کنی یا خداخیرش بده

دقیقا و بنظرم باید گزینش خیلی سختی داشته باشه چون با بچه ها سروکار داری ک مخصوصا تو مقطع ابتدایی خیلی بی دفاعن و تاثیر پذیر

اسماشونو نمیگم که شناخته بشم

معلم کلاس اول و دوم و سوم و چهارم واقعا عالی بودن

پنجم چند تا معلم عوض شد ولی آخریو بیشتر دوست داشتم

ششم که اصلا ی پارچه خانم خیلی با شخصیت بود

هفتم هم که هیچکدومشونو ندیدم ولی بیشتر از همه دبیر قرآنم وبه دلم نشست خیلی مهربون بود

ولی دبیر ریاضی هشتم و نهم  واقعا عالی بود با جون و دل برات درس میداد کاش ی روزی مثل اون بشم

دبیر قرآن هشتم و نهم واقعا خانم خیلی خوبی بود خیلی متدین و با شخصیت بود

دبیرعلوم و مطالعات هشتم ی خانم خیلی با شخصیت واقعا عالی درس میدا یعنی خیلی قشنگ بهت میفهموند درسو 

دبیر مطالعات نهم خیلی عالی و  پایه و با ادب خیلی خوب بود

دبیر عربی و فارسی و دینی و زبان و ورزش و کار و فناوری ... عالی بودن  

دبیر عربی دهمم عااااالی بود ماه بود خیلی پایه بود 

دبیر زبان و فیزیک و هندسه و دینی یازدهم  واقعا ماه بودن 

امیدوارم هر کدوم هرجا هستن سلامت باشن و هر چی از خدا می‌خوان بهشون بده❤️❤️

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

آفرین به شما ک اینقدر دقیق حرف معلما رو یادتون مونده انشاالله تو زندگی هم بکار بگیری

اتفاقات وقتی این حرفش رو به کار گرفتن همش داعش میکنم خیلی زندگیم عوض شد از یه آدم تو سری خور شدم یه آدم موفق از یه آدمی که همش حقش ضایع میشد و همیشه باید کوتاه نیومد و حالش از زندگی بهم میخورد شدم یه آدمی که از زندگیم لذت میبرم و کسی نمیتونه جلو پیشرفته رو بگیره

سه سال پیش پسرم مریض شد از اون وقت کلا چیزی یادم نمیمونه خنگ نیستما ولی فشار روحیه

خدا سلامتی بده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمی‌دونم چه سالی بود معلم اول صبحی میگفت مقنعه ها رو دربیاوریم موهاتون آزاد و رها باشه کلا خیلی حس ر ...

کاش همه معلما بتونن درس زندگی هم بدن علاوه بر درس مدرسه