2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتونو بزنین

272 بازدید | 8 پست

من چند روز پیش تو دعوا محکم هولش دادم،طفلک انقد لاغر و بیجونه داشت میفتاد.خیلی دلم براش سوخت ولی بیشتر ازش بدم اومد.

حس کردم خیلی زن بیخودیم که باهاش اینجوری میکنم،ولی اون میگه بچه دار شیم،میگه پول لازم نداری؟،میگه سفر بریم؟

بعد من از لاغریش و جذاب نبودنش ایراد می گیرم

کاش هیچ وقت همو نمی دیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کن همین رفتار یک مرد با زنش بکنه چقدر دردناکه چقدر اون زن می‌شکنه 

پس درک کن نمی‌خوای جدا شو چرا عذابش میدی 

چرا خودت را خیلی میبینی اسلحه که تو سرت نبوده 

اگر لاغره هزار راه برای چاقی هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ی همسایه داشتیم زنه قد بلندو هیکلی پاگنده  سایزکفشش چهلو دو بود منم ازش میترسیدم 

شوهرشو دعوا میکرد میزدش،شوهرش خیلی دوسش داشت همه کاری براش میکرد

بعضی مردا از زنای خشن خوششون میاد 

حالت برده و اربابی 

به شوهرم میگفت وقت مجردی عاشق اون زنه بازیگرخانم زن مش ماشالله تو سریال عطاران بوده 

اسمش یادم نیست