2777
2789

چندتا کلمه باید بتونه بگه؟ 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرخاله من تا چهارسالگي حرف نميزد

الان چند سالشه . بقیه چیزاش خوبه؟ رفتاری

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
۵۰ تا کلمه

یا پیغمبر

..... بچه من کلا 30 تا کلمه هم نمیگه. البته میدونم تقریبا همه چیزو متوجه میشه ولی کلمه نمیگه

بچه هاباهم فرق دارن

دخترم ۱۸ ماهگی کامل کامل حرف میزد

۲سالگی شعر میخوند

ولی پسرم الان ۲سال و ۲ماهشه تازه داره دایره لغاتش زیاد میشه خوب حرف نمیزنه ولی منطورشو میرسونه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
پسرم تازه دو شروع کرد الان اوکی 3سالشه

همون دو سالگی ش ده پونزده تا کلمه میگفت یانه؟

الان بيست سال وخورده اي داره و بسيار بسيار پسر باهوشيه انگليسي رو هم مثل بلبل حرف ميزنه

خدا رو شکر...داشتم  نگرانش می شدم😁

بچه هاباهم فرق دارندخترم ۱۸ ماهگی کامل کامل حرف میزد۲سالگی شعر میخوندولی پسرم الان ۲سال و ۲ماهشه تاز ...

اره دخترا خیلی زودتر حرف میزنن

یا پیغمبر..... بچه من کلا 30 تا کلمه هم نمیگه. البته میدونم تقریبا همه چیزو متوجه میشه ولی کلمه نمیگ ...

تلویزیون نگاه میکنه؟

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

من دخترم 2 سالگی کامل حرف می‌زد. پسرم 3 سال و نیم زبون باز کرد😂 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c