2777
2789
عنوان

خوابی که بیش از پونزده ساله میبینم

549 بازدید | 37 پست

بچه ها دیدین یه وقتایی یه خوابایی میبینین که نمیتونید بیخیالش بشید دوس دارید در موردش تحقیق کنید تا به یه جواب برسید؟ 

من همیشه خواب میبینم دندونام همشون یکی یکی داره میشکنه و میریزه و این خوابو از نوجوانی میدیدم تا الان

شاید شنیدنش براتون راحت باشه ولی وقتی تو خواب اتفاق میوفته من خیلیییی ترس برم میداره

تعبیرشم که میزنم همیشه میگه از دست دادن عزیزه

به هوش مصنوعی بگو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون های بالا فامیل مادری

دندون های پایین فامیل های پدری 

فقط صدقه بده هرروز چون واقعا خواب دندون حادثه اوره 

انشالله بلا ازتون دور باشه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

وای خواب دندون که میگن چهارستون بدنم می‌لرزههربار بعد دیدنش یکی میمیره

عزیزم این چه حرفیه به این بنده خدا میزنین پونزده ساله دیدن اگه اتفاقی میفتاد متوجه میشدن شاید تعبیر خواب ایشون فرق داره

اره افرین فکر خوبیه الان بهش میگم

خیلی قشنگ تعبیر میکنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂