2777
2789
عنوان

به نظرتون یه بچه یا دوتا بچه

88 بازدید | 8 پست

۳۱ سالمه یه دختر ۴ ساله به شددددددددددت شیطون و اذیت دارم که روزی ۱۰ بار میشینم گریه میکنم از کاراش هزاران چالش باهاش دارم دستش میشکنه دلش درد میگیره قدش کوتاه میمونه غذا نمیخوره زیر چشماش گوود میشه ...پرخاشگره.تو جمع جووگیر میشه آبرو میبرهههههه.....

اونوقت شوهرم گییییر داده یکی دیگه پسر بریم بیاریم !!!!!!خانواده شوهرمم بدتر کچلم کردن

من وااااقعا در خودم نمیبینم 

اونایی که دوتا بچه دارید واقعا چجوری هندل میکنید؟؟؟من همین الان با یدونه روانی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم اما دو تا بچه ایم، مامانم از بچگی قاطعانه با هر دومون رفتار کرده، جوری که باهاش بحث نمی کنیم، نه اش نه هستش، تو همه کارامون ازش مشورت می گیریم و...

من خودم خیلی ازش راضیم، دوست دارم بچه دار شدم مثل مادرم قاطع باشم تا بچه هام راه کج نرن

به نظرم داشتن یه خواهر و برادر کوچیک تر برای دخترتون جذاب باشه و احساس مسئولیت در وجودش رشد کنه. یاد میگیره اون بچه بزرگ تره و نباید شلوغ کنه چون آبجی یا داداش کوچولوش یاد میگیره🤭

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

من مجردم اما دو تا بچه ایم، مامانم از بچگی قاطعانه با هر دومون رفتار کرده، جوری که باهاش بحث نمی کنی ...

آره همه میگن اگه دومی بیاری این عاقل تر میشه اینجوری نمیمونه خدا حفظتون کنه  برای هم عزیزم 

آره همه میگن اگه دومی بیاری این عاقل تر میشه اینجوری نمیمونه خدا حفظتون کنه برای هم عزیزم

بازم خودتون هر جور صلاح می دونین بالاخره هیچکس اندازه شما بچه شو نمیشناسه

خیلی ممنونم، خدا دختر شما رو هم حفظ کنه❣

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡