2777
2789
عنوان

معجزه امام رضا🥺💚

4541 بازدید | 323 پست

خب سلام من همیشه دوس داشتم ک خادم الرضا بشم و یه روز خیلی شانسی یه جا دیدم درحال عضو گیری خادم هستن و من از بهمن ماه تا الان خادم الرضا هستم با افتخار😎💚تواین چندماه خیلی معجزات دیدم از کسی ک تومار داشت کسی که اعدامی بود کسی ک بچه میخواست و...خب منم بیشتر عاشق امام رضا میشدم(البته بگم که من مشهد نیستم تو شهرخودمون هادم هستم) تا اینکه دهه کرامت از امام رضا خواستم مثل بقیه هم ی نشونه سرراهم بزاره ک منم بدونم حواسش بهم هست و باعشق بیشتر خادمی اقاجون رو کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام رضا خیلی عشقه

میشه بپرسم شرایطش چجوریه؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه شب قبل از تولدش هی میگفتم اسمم تو قرعه کشی دربیاد که بدونم حواست بهم هست اگه نشونه رو سرراهم بزاری دیگه قول میدم موهای پشتمو بپوشونم گناهی ک حتی دستمو گذاشتم رو قران و باز شکوندم توبمو بخاطر تو هیچوقت اون گناه رو تکرار نکنم واتساپمو حذف کنم اما اون شب هیچی نشد هیچ نشونه حتی خادم هارو جدا گونه اسم برا قرعه کشی نوشتن البته من نمیدونستم بعد از قرعه کشی فهمیدم خیلی اون شب دلم شکست خییلی زیاد کل راه رو فقط گریه میکردم و با خودم حرف میزدم میگفتم منکه این همه خادمی میکنم برات این همه قول و قرار باهات بستم این همه کار میکنم فقط یه نشونه ازت خاستم اما تو چیکار کردم توهم مث بقیه قلبمو شکوندی حتی براتوهم هیچ ارزشی ندارم و بیشتر گریه میکردم اخه من همیشه میگفتم روز تولدت ازت نشونه میخوام بعد همینطور ناراحت ک برمیگشتم یادم اومد که تولد امام رضا در اصل فرداشبه

گفتم نکا کن امام رضا فقط تا فردا فرصت داری خودتو توجهتو بهم ثابت کنی اگه کردی خب هیچ با عشق فروان تر برات خادمی میکنم و میام تاپیک میزنم برا همه ک چقد عاشقمی و عاشقتم اما اگه نشونه ندادی هیچوقت دیگه ن خادمی میکنم ن دوست دارم هیچی ب هیچی تا فرداشب شد اون شب ولادت امام رضا خیییلی گریه کردم پرچم حرمشو هم اوردن تو مجلش بیشتر گریه کردم گفتم نگا هنوز انتظار دارم ک با اشک شوق برگردم و... بعد موقع قرعه کشی شد گفتم نگا توک میدونی شرایط رفتن به مشهدو ندارم دیگه کاری نداره اسممو دربیاد یا اسم یکی از خانوادم فقط ک بدونم اما بازم استرس داشتم ک ن یوقت امام رضا واقعا دوسم نداره

همینطور داشتم گریه میکردم و با خودم صحبت میکردم ک یهو اقاهه اسم پسر خالمو خوند وااااای از شوق زیاد فریاد زدم و خوشحالی کردم فهمیدم اقا دوسم داره و حواسش به منم هست گفتم خب من حجابمو از امشب رعایت میکنم گناهمو هم توبه میکنم واتساپو هم فردا حذف میکنم اما برا واتساپ من هی امروز فردا میکردم اخرشم گفتم امام رضا منکه کاری نمیکنم اشکال نداره حذفش نمیکنم دیگه اینو فراموش کردم تا یه چند روز بعدش

چه نشونی ای دیدی؟ینی چی مشهد نیستی ولی خادمی؟؟

بزنی تو گوگل هست کسلیی ک مشهد نیستن خودشون یه مسئول هایی تو استان هستن ک زیر مجموعه خادم الرضا هست دیگه من فرم پر کردم حالا هر چهارشنبه دعا برگذار میکنیم و ما به عنوان خادم الرضا ازاون مهمونا پذیرایی میکنیم نشونم رو هم اگه لطف کنید بخونید پیامامو کامل توضیح دادم💚

عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭😔

شرایط چی عزیزم

شرایط خادم حرم امام رضا (ع) شدن

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

همینطور داشتم گریه میکردم و با خودم صحبت میکردم ک یهو اقاهه اسم پسر خالمو خوند وااااای از شوق زیاد ف ...

از خواب بلند شدم داداشم گفت واتساپو نیست چرا واتساپو حذف کردی میخواستم پیام ب استادم بدم گفتم منکه حذف نکردم حتما گوشی خراب شده برو فلن زنگ بهش بزن بعدا نصبش میکنم من عصر گوشیو بروز رسانی کردم اما برنامه برنگشت همین رفتم نصبش کنم یادم اومد ک به امام رضا قول دادم حذفش کنم و حتما ی نشونس ک خود به خود حذف شده واتساپ دیگه بیشتر عاشق امام رضا شدم و اصن نصبش نکردم😍😍😍💚