2777
2789
عنوان

خرید از دیجی کالا

78 بازدید | 14 پست

تاحالا خرید کردین؟ سفارشتون به موقع و سالم رسیده؟

من برا اولین بار سفارش ثبت کردم. چهارتا کتاب

حالا همش فک میکنم میخوان با پول کتابای من فرار کنن برن خارج😔😔😏😂😂

(من تو روستا هستم. میارن ک. اره!!!)

آره بابا من ۱۰ بار خرید کردم 

فقط پول پیکش گرون شده

محصولاتشم دیگه مثل قبل به درد بخور نییت

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خرید میکنم بله مورد اطمینان 

اکثر مواقع خریدها اوکی هست 

گاهی پیش میاد وسیله‌ای مورد داشته باشه مرجوع می‌کنم و پولش رو برمی‌گردونن

من بخاری لوازم آرایش اسباب بازی گوشی طلا 

سفارش دادم

من خیلی خرید کردم حتی خریدهای سوپر مارکت تقریبا به موقع می رسه 

مشکلی هم داشته عوض کردن 

البته جدیدا من به خاطر کد تخفیف هاشون ازشون بیشتر خرید میکنم ولی قبلا پسرم خیلی دوست داشت خرید کنه.فکر کن پسر دبستانی هی دوست داشت سفارش یده عاشق جعبه گشایی بود

اره راضی بودم خب تو که نگرانی میزدی پرداخت درب منزل

الان یهو نگران شدم🤣. قیمتشونم زیاد نشدا. کلا ۲۷۰ تومن شد. کتابیه ک عاشقشم برا همین گفتم نکنه منتظرش بمونم نیاد🫥

پرداخت درب منزل نمیشه. تو روستاها بسته ها رو تحویل پست بانک میدن خودمون بریم بگیریم

من گوشی مم از دیجی کالا گرفتم 

دیگه فک نکنم 

کسی باشه عین من ۲۰میلبون ریسک کنه 😂😂😂😂

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

من خیلی خرید میکنم خداییش تا الان مشکلی پیش نیومده بستمم سالم رسیده فقط یکی دوبار دیر اوردن بقیش اوکی بوده از همه لحاظ نگران نباش دیجی مطمئنه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱