2777
2789

من یه بچه پسر دارم.. اون یکیا همه دو تا دوتا دارن..

اونا انگار اونجا پاتوقشونه .. خواهرشوهرم همیشه بچه هاش اونجا پلاسن.. بعد پسرم هم دوست نداشت بمونه پسر خواهرشوهرم گیر داد که زندایی بزار امشب بمونه.. شوهرم هم از اونور.. گفتم اصلا .‌ من نمیتونم بدون پارسا بخوابم..

الان اومدیم خونه به شوهرم میگم تو که عادت منو پارسارو میدونی چرا گیر سه پیچ میدی .. میگه مامان بابام ارزوشونه یه شب نوشون بمونه پیششون حالا از صبح تا دیر وقت بازی کردنا.. یعنی چی واقعا بعدشم خوابه دیگه..

جر و بحث بدی کردیم منم امپرم رفت بالا هم اون.. 

من این بچرو به سختی اوردم.. الانم دیگه نمیتونم باردار بشم.. بهم حق میدین یا توبیخم میکنید.. من حتی خونه مادرمم نمیزارم بدون من باشه 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اخر عمر قراره شما همراهش باشین تو مدرسه چی چسب میشین بهش؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

من اصلانه خونه مامانم نه مادرشوهرهیچکدوم نمیزارم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

حق داری وکار اشتباهیه

چه کاری اشتباهه؟ شوهرم فقط میگه مامان بابام.. عوضی..

یه بار نمیگه بزار بره خونه مامان بابات انگار فقط اونا آرزو دارن..

حالم از مردای که همه چیو خانواده خودشون فقط میبینن بهم میخوره.. انگار ما زنا خانواده نداریم

عزیزم کارت درست بوده ولی وابستگی به این شدت هم به شما هم پارسا جان اسیب میزنه

دسته خودم نیست.. من دیگه بچه دارنمیشم😭دو سال بعد از تولد پسرم سرطان سینه داشتم.. الان خوب شدم ا که بعضیا بزارن..

دسته خودم نیست.. من دیگه بچه دارنمیشم😭دو سال بعد از تولد پسرم سرطان سینه داشتم.. الان خوب شدم ا که ...

عزیزم کی گفته کسیکه سرطان داشته درمان کرده نمیتونهب چه دار بشه ؟ یکی از بستگان ماس رطان دستگاه گوارش داشتن عمل کردن الحمدلله خوب شدن بعد ۱۵ سال خدا بهشون بچه داده ،ان شاالله خدا گل پسرت رو حفظ کنه و دوباره با اولاد سالم وصالح دلت رووشاد کنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مدرسه هم بخاطر پسرم رئیس انجمن هستم

مادر منم سر برادرم این کار ها رو کرد نکن خواهر من اون بچه تباه میشه اون باید توی اجتماع حضور فعال داشته باشه تا قدرت تشخیص خوی و بر رو داشته باشه این جور بچه ها توس بزرگسالی به دلیل عدم شناخته کافی آسیب میبینن ♥️

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
مادر منم سر برادرم این کار ها رو کرد نکن خواهر من اون بچه تباه میشه اون باید توی اجتماع حضور فعال دا ...

خوب و بد*

عزیزم کی گفته کسیکه سرطان داشته درمان کرده نمیتونهب چه دار بشه ؟ یکی از بستگان ماس رطان دستگاه گوارش ...

اخه با دو تا دکتر مشورت کردم.. سینه جای حساسیه گفتن ممکنه با بارداری دوباره سلول هات فعال بشه و ریسکه